5. октобар организовале и финансирале огромним количинама новца западне обавештајне службе

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ на данашњој конференцији за медије рекао је да су 5. октобар организовале и финансирале огромним количинама новца западне обавештајне службе и  да су само Американци дали много више од двеста милиона долара, да су у томе учествовали и Немци и Французи и Енглези са великим новчаним износима и да је штаб активности био у Мађарској, у Будимпешти, а да су овде акцију водиле издајничке политичке странке, мафија, поткупљени полицијски генерали и  покрет Отпор, којим су директно дириговали Американци преко својих плаћеника.

– Наравно, прошло је много времена, а нажалост, пролази и законски рок за кривично гоњење извршилаца најтежих кривичних дела. То је оно што нас највише забрињава. Напредњачки режим скрштених руку посматра како пролази законски рок да се, на пример, кривично гоне они који су са аутоматским пушкама у рукама, предвођени Млађаном Динкићем, упали у Народну банку Југославије. За који дан и од тога ће се навршити 20 година.  Млађан Динкић и Мирољуб Лабус су украли и велику количину злата из Народне банке. Крајњи је тренутак, не месец, не година, не недеља, не дан – крајњи је тренутак да се предузме истрага како би се прекинуо рок застаревања. Јер, било би много погрешно, било би то са катастрофалним историјским последицама да све оно што се дешавало 5. октобра и после 5. октобра прође некажњено – рекао је Шешељ.

Шешељ је истакао да они који су пљачкали и радили друге забрањене ствари треба да буду изведени пред закон. Он је рекао да они који су раније били на власти почевши од Зорана Ђинђића, Владана Батића, Млађана Динкића, Мирољуба Лабуса, Божидара Ђелића, Гаше Кнежевића, Јожефа Касе, Лечића и многих других су били најгори по Србију и да се надају да ће поново доћи на власт удружујући се изнова.

– Није далеко дан кад ћемо морати да испразнимо скоро све затворе у Србији и да позатварамо оне који су опљачкали Србију, који су уништили српску економију, који су Србе испоручивали Хашком трибуналу, који су омогућили мафији да управља нашим животима и који су  довели до тога да мафија постане кључни политички фактор у држави – изјавио је Шешељ.

Извор: Српска ствар