5Г МРЕЖА ЋЕ ПОБИТИ ПЧЕЛЕ И БЕБЕ, УВОДЕ ЈЕ САТАНИСТИ У ЦИПЕЛАМА ОД ДЕЧИЈЕ КОЖЕ! А вакцине су биолошко оружје…

Које све сумануте теорије завере круже унаоколо…

Доктор Томас Коуан тврди да су вируси повезани са електромагнетним пољима и да тренутна пандемија коронавируса има везе са увођењем 5Г технологије.

Вухан, град који је у Кини највише погођен коронавирусом, први је град који је био потпуно покривен 5Г технологијом, што за овог стручњака значи да је реч о врло опасној технологији за човека.

Према његовим речима, велике епидемије избијају увек када се уводи нека нова технологија и то поткрепљује примерима шпанске грознице, хонгконшког грипа и коронавируса.

Он је један у низу оних који окривљују нову технологију за ширење епидемије, а многи стручњаци објашњавају да и ако није крива за епидемију коронавируса, 5Г мрежа може имати веома опасне последице по здравље људи.

– 5Г мрежа се не уводи због људи, због људске комуникације, него због машина, због свих оних уређаја који су већ повезани на ту мрежу. У 2018. их је било 7 милијарди, а 2025. ће бити близу 22 милијарде. Који су то уређаји? Све што можемо да замислимо. Сијалице, прекидачи, термостати, фрижидер, кувало за кафу, аутомобил… Индустрија и домаћинства. 4Г мрежа може да поднесе 100.000 урађаја по квадратном километру, а 5Г –  милион уређаја. Ту се ради о милиметарским таласима високе фреквенције. Фреквенције које се сада користе су до 3 гигахерца, евентуално до 5, а 5Г мрежа ће радити на фреквенцији од 24 до 90 гигахерца. Шта то значи за нас? То су талси кратког домета који не могу да продиру у затворен простор, и који су кратког домета, зато ће мрежа базних станица, то су оне антене које виђамо на крововима високих зграда у граду или на торњевима у отвореном простору, морати да буде много гушћа – испричао је у једној емисији ИТ консултант Војислав Родић.

Дејан Лучић, писац и теоретичар завере, у истој емисији о 5Г мрежи је изнео запањујуће ставове:

– 5Г мрежа ће убијати птице, пчеле, али и људе. То су ми рекли људи који се у то разумеју, а не смеју да о томе јавно говоре. Прво и основно, биће побијене пчеле. Ако нема пчела, нема ни оплодње цвета, нема купина, нема јабука… Као што имате микроталасну пећ. У Русији су, на пример, микроталасне пећи забрањене, а уводе 5Г мрежу. Та 5Г мрежа је микроталасна пећ. Значи, цела Европа, цео свет ће се претворити у микроталасну пећ, а ти микоталаси делују на промену ДНК. Добићемо људе који ће бити другачији, а не знамо какви. Вероватно неће бити паметнији и бољи. Ти микроталаси делују на мозак! Пошто је циљ владара из сенке да прво заглупе људе, а то раде уз помоћ разноразних техника, између осталог и психотронског оружја и телевизије, имају и циљ да нас побију. Прва 5Г мрежа је монтирани у Атланти, а тамо се налази споменик подигнут идеји да треба да се број људи сведе на 500 милиона. Ако знамо циљ непријатеља, смањење броја људи на планети, кад кажем непријатељ, то је оно што у Америци зову “дубока држава”, која производи ратове… Постоје сатанисити, ево Бил Клинтон је био међу тим сатанистима, и видели сте сад на друштвеним мрежама црвене ципелице… Обучени су у плаву хаљину и црвене ципелице, а те ципелице су направљење од дечије коже. Да се вратим на 5Г мрежу. Лекари не кажу ништа јер им не дају прилику да говоре. Ми смо далеко од потребе да имамо 5Г мрежу, али ћемо њоме уништити животиње, кучне љубимце, децу, бебе у стомаку – испричао је Лучић и додао:

– Вакцине су биолошко оружје, како је то НАТО дефинисао. Немојте да мешате вакцине које производи наш Торлак и вакцине које производи непријатељска организација, која је сада купила Торлак. Нама вакцине долазе у бурићима, наши лекари не знају шта се у њима налази и проглашава се пословном тајном садржај вакцина. А вакцинама се налазе тешки метали, између осталог и алуминијум, имате и тешке метале које нам бацају из авиона; НАТО авиони прележу Србију сваки дан, не само Србију него цео свет, и бацају те тешке метале, ти тешки метали улазе у земљу, у ланац исхране и трују нас. Треба да се побунимо и кажемо да нисмо овце и схватимо да теорија завере није теорија него пракса убијања човечанства.

Извор: Еспресо.рс