БЕОГРАД: Наташа Кандић и неколицина активиста про-западних НВО покушали да прекину промоцију књиге “У Сребреници није било геноцида”

Неколицина активиста Фонда за хуманитарно право, Форума ЗФД и Иницијативе младих за људска права предвођени окарактерисаним србомрзцем Наташом Кандић покушали су да упадну и прекину промоцију најновијег тротомног научног дела проф. др Војислава Шешеља. Међутим, обезбеђење господина Шешеља и људи који су чинили протокол на овом скупу на не насилан и цивилизован начин извели су из просторија Општине Стари град провокаторе.

Активисти Фонда за хуманитарно право (ФХП), Форума ЗФД и Иницијативе младих за људска права дошли су на промоцију Шешељевих књига са намером да је прекину и да присутнима поделе тзв. Досије ФХП-а “Злочини над Хрватима у Војводини”. Пошто су били умољени да на фин и културан начин напусте просторије Општине Стари град а то нису учинили а уз погрдна добацивања према симпатизерима СРС и самом Војиславу Шешељу, обезбеђење и људи из протокола скупа били су приморани да удаље активисте НВО како би промоција кренула.

После десетак минута кашњења промоција је кренула и протекла у мирном тону. Проф. др Војислав Шешељ као и остали говорници, између осталог и проф. др Никола Жутић, проф. др Ненад Кецмановић изнели су своје тезе да у Сребреници није било геноцида што је и доказало ово изванредно научно дело проф. др Војислава Шешеља.

Извор: Српска Ствар Инфо