ЋУТЕ КАО “МУТАВИ” – БРАНЕ ИЗВРШИТЕЉ: Радикал прескакао Напредњаке

Један од највећих проблема у српском народу постао је тренд “Јавних извршитеља” који сада већ годинама харају и својим методама наплате крше сваки закон и на крају крајева Устав Србије. 

Српска радикална странка је пре два месеца предала преко 100.000 потписа грађана Србије и затражила хитно укидање Јавних извршитеља. Читава владајућа коалиција остала је нема на овај предлог па преко 60 дана игнорише петицију грађана и не жели ово Министарству правде.

“Даме и господо, Српска радикална странка је предала 17. септембра више од 100. 000 потписа грађана Србије, потписаних за петицију којом се тражи укидање Јавних извршитеља и заједно са тим нови Закон о извршном поступку и обезбеђењу. Да ли је Народна скуптшина послала овај предлог влади и Министарству правде? “, питао је Александар Шешељ.

Грађани Србије нису случајно у овој мери устали против овог формата наплате, али изгледа да СНС са својим партнерима нема много слуха за овакве ствари, иначе вредно је нагласити да је СНС био први противник Јавних извршитеља, наравно док нису дошли на власт и заборавили на обичног човека.

“Дакле већ два месећа владајућа већина у Народној скупштини не поштује више од 100.000 грађана Србије”, навео је Александар Шешељ рекавши да је срамота што нема реакције, а Министарство правде заједно са полицијом учествује у отимању имовине грађана.

Извор: српскаствар.инфо