ДА РАДНИЦИ НЕ БУДУ “РОБОВИ”: Нови закон о раду донети што пре (ВИДЕО)

Заменик председника Српске радикалне странке и посланик у Народној скупштини Александар Шешељ, говорио је општим проблемима постојећег “Закона о раду ” са предлогом да се што пре донесе нови који ће бити у “служби народа”. 

ЗАУСТАВИТЕ ЕГЗИТ! Неверица због режимског ПРЕНЕМАГАЊА

Српска радикална странка се залаже за заштиту интереса радника и учиниће све да обезбеди што бољи положај радника у Србији.

„Уместо постојећег, Српска радикална странка предлаже доношење новог Закона о раду који ће заштитити интересе радника, који ће заштитити њихова права и неће дозволити да они раде у понижавајућим условима који су у ствари модерно робовласништво. Не треба нам оријентација само на профит великих мултинационалних корпорација, већ је национални интерес Републике Србије што бољи положај радника у Србији. Томе ћемо се посветити и то ћемо остварити,” изјавио је заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ.

БИЋЕ ДРУГОГ ТАЛАСА КОРОНЕ! ДОКТОРКА ДАРИЈА ПОНОВО ШОКИРАЛА ГЛЕДАОЦЕ: Епидемија се гаси, али сви чекамо дан када ћемо објавити…

У закону који ће Српска радикална странка предложити следећем скупштинском сазиву обезбедиће се већа заштита жена кроз право на одсуство са рада због трудноће и порођаја,као и одсуство са рада због неге детета, минули рад за све године стажа, накнада за исхрану запосленог као посебан трошак, а радни спорови мораће да се решавају у року од шест месеци.

НЕКАД СУ СЕ СМЕЈАЛИ ПУТИНУ ДАНАС ДРХТЕ: Јељцина цео свет знао по пићу

Извор: Српска ствар