Ђилас: СНС убеђује врачарце да верују њима а не својим очима

Странка слободе и правде (ССП) саопштила је данас да „реизабрани председник Општине Врачар Милан Недељковић покушава Врачарце да убеди да треба да верују њему, а не својим очима, када каже да су реализовали све пројекте које су обећали“.

ССП је на листу неиспуњених обећања убројао то што „уређење трга испред Београдског драмског позоришта није завршено, Врачар није добио три подземне гараже и није спроведена реконструкција дела Јужног булевара“.

„Вртић у анексу Општине Врачар није завршен, а обећали сте да ће радови бити готови 2018. године. Реконструкција Градића Пејтон није ни почела, а обећали сте да ће бити завршена 2017. године, ширење улица Макензијеве и Цара Николаја, све до Црвеног Крста, није ни почело, а требало је да се заврши до 2020. године“, указала је ССП.

Странка је у саопштењу навела да би реизабрани председник Градске општине Врачар „уместо што обмањује јавност требало да се извини Врачарцима и поднесе оставку“, јер су му „грађани масовним бојкотом поручили да није њихов председник општине“.

Извор: Данас