Ђилас: Вучићу, деца ми плачу и тресу се због тебе (ВИДЕО)

Монструозно! Србија осам година живи у лудилу и лажима. Активисти Српске напредне странке, хулигани, већ неколико вечери бесомучно са звучника и разгласа пуштају увредљиве поруке на рачун Драгана Ђиласа, али су вечерас прешли сваку границу. То су радили са звучника на само 30 метара од стана у којем живе деца председника Странке слободе и правде, а која су се после тих скандирања тресла и плакала.

Драган Ђилас, после тих призора, био је видно потресен, иако је покушао да контролише емоције када се обраћао Александру Вучићу и присталицама Српске напредне странке, који су послали хулигане пред његову децу да слушају увредљиве поруке и песмице, у режији, наравно, председника Србије.

– Сада је минут до девет, угао Улице патријарха Варнаве и Браничевске, сада сам већ смирен. Баш одавде, на углу зграде, са терасе су десет минута са озвучења пуштали “Ђиласе, лопове”, што су слушала моја деца, која живе одавде далеко 30 метара. И плакала су, тресла се од страха! – рекао је Ђилас кроз сузе.

Затим се обратио Александру Вучићу, чије присталице већ данима оркестрирано вређају Ђиласа.

– Зато што си ти, Александре Вучићу, један кретен, бре! Болесник један, који шаљеш дебиле да пуштају одавде те твоје лажи. Сутра ујутру ћу ја да будем овде од осам сати и да вас чекам, да видим вас храбре који то радите да моја деца плачу. Одавде су изашли у 10 до девет са мерцедесом, а комшије ми кажу да су ушли непосредно пре пола девет. Па, дођите сутра увече, чекаћу вас ја са својим пријатељима! Па да видим вас храбре који малтретирате ове људе и који малтретирате моју децу, као да су вам она нешто крива. Одговараћеш за ово кад-тад, ја ти гарантујем! – рекао је Ђилас.

Вучићу, докле иде злоба, бешчашће, лудило, лаж…? Чекамо одговор(е)!

А недуго након скандалозног пуштања увредљивих порука са разгласа, председник Градског одбора Странке слободе Марко Бастаћ је открио да се присталице СНС, које су одговорне за овај чин, налазе у згради општине Врачар.

– Ако сте се питали ко је пуштао са разгласа “Ђиласе, лопове”, није било тешко утврдити. Само је било потребно да дођете до општине Врачар и њихове зграде, и ту можете да видите ауто са све таблицама (активисти СНС су се мерцедесом одвезли из зграде са које су пуштали увредљиво скандирање на рачун Драгана Ђиласа, прим. аут.). Ако нисте сигурни, ево да потврдимо да је ово зграда општине Врачар, где седе људи у канцеларијама и причају како им је било много занимљиво док су све ово радили. Браво, генијалци – истакао је Марко Бастаћ.

Извор: Директно