ДС Рума: Актуелна власт представља туђе резултате као своје

Председник општине Рума Слађан Манчић ни у свом трећем мандату не пропушта прилику да за сваки проблем на који се грађани пожале оптужи Демократску странку. С друге стране, када пред камерама свечано отвара пројекте које је започела, а многе и привела крају иста та Демократска странка, председник општине заборави да је спомене и успехе приписује само себи.

Пре неколико дана отворене су нове котларнице за даљинско грејање, што је такође пројекат започет у време док је у власти учествовала Демократска странка, који је Манчићу било мало два мандата да га заврши, а за који заслуге приписује искључиво себи. Хвали се бесплатним вртићима, а заборавља да не би имало шта да буде бесплатно да неко, пре Манчићеве ере, није те вртиће саградио.

За грађане Руме добро је што се буџет пуни из пореза јер су становници Руме запослени и живе од својих зарада. Када говоримо о томе, не треба заборавити чињеницу да је индустријска зона формирана и опремљена управо у време Демократске странке и да су врата инвеститорима отворена и захваљујући Демократској странци.

На много тога бисмо још могли да подсетимо председника општине, па и на то да је пред камерама Радио-телевизије Војводине свечано у своје редове примио некада првог човека Демократске странке у Руми, те да њега директно може да пита за све недоумице које има везано за такозвану “бившу власт”.

 

Извор: Општински одбор Демократске странке Рума