ЕКСТРЕМИСТИ РАЗОТКРИВЕНИ: Финансирају их НАТО и стране службе

Недавно је у Београду никао огранак екстремистичке левичарске организације Антифа која промовише своју глобалистичку реторику “нема нација и граница”, истовремено се ругајући српском народу и провоцирајућиродољубиве Србе. Будући да су нам привукли пажњу, волели бисмо да разоткријемо ове мистериозние „револуционаре“ који излазе на улице само усред ноћи или су активни на Фејсбуку те имају везе са порталом Белингкет који је финансиран од стране НАТО.

У последњих неколико недеља Antifa је кренула да врши прегршт поноћних акција исписујући графите на београдским улицама и да на Фејсбуку шири своје ЛГБТ и глобалистичке агенде. Антифа је у Србији већ дуже време присутна и има огранке у Новом Саду и Врању, али је недавно београдски огранак Антифа покушавао да се изругује родољубивим организацијама које су покренуле хуманитарну акцију за српску децу са Косова. На Фејсбуку су качили објаве како би вређале родољубе који су деци желели да доставе новодогишње и Божићне пакетиће аргументујући да је то „недовољно“ и да је то „прикривање“ стварних намера родољуба. Наравно, иронија је у томе што Антифа у Србији никада није вршила ниједну добротворну делатност за српски народ, а зато критикује испоруку поклона за стотине српске деце. Антифа у Србији троши време на кувању чаја за илегалне мигранте. Претпостављамо да чак ни то није учињено у добротворне сврхе, већ је у питању нека чудна фетишка игра ропских улога. Али, када нису послуживали чај одраслим мушкарцима мигрантима и проповедали хомсекаулизам, они су успостављали неке велике везе које морамо разоткрити.

Антифа у Београду постала је веома гласна на Фејсбуку у последњих неколико недеља, јер су готово све њене објаве циљале националисте који су побегли из Америке након интензивног политичког и медијског гоњења. Пре него што пређемо на питање зашто су ове објаве значајне, желели бисмо да разговарамо о томе ко је овај Американац о којем они не ћуте. Роберт Рандо био је оснивач националног атлетског клуба званог РАМ (Rise Above Movement). РАМ је промовисао паневропски национализам и борио се против све већег успона левице. Када су Антифа активисти покушали да их застраше и нападну, Роберт Рандо и његова група су узвратили левичарима. Како су Антифа и новинари често умешани у оно што је бип само ситан окршај Роберта Ранда и непознатог маскираног активисте Антифе, они су успели претворити овај догађај у ударне вести широм САД. Тако се почело причати да је ФБИ осетио потребу да изврши препад на дом Роберта Ранда и ухапси га. Сада, док га медији и Антифа називају „силеџијом“, није забележена ни једна телесна повреда у окршају у коме је учествовао, а због чега је покренут кривични поступак против Ранда, нити је идентитет активисте Антифе с којим се потукао познат . Дакле, оно што су медији и америчка влада заиста рекли је да је његова политичка делатност неисправна. Напустивши Америку након две године узнемиравања како од стране медија, тако и од стране закона због злочина без жртава, пронашао је пут до Србије. Откако је у Србији, није починио ниједан злочин и учествовао је у добротворним акцијама, па чак је и крштен и постао Православац. Сад објасните ко је он зашто је одједном Антифа опседнута њиме до те мере да им се чини да је главни циљ да га избаце из земље.

Недавно је канадски ЛГБТ новинар Мајкл Колборн посетио Србију у октобру и новембру како би написао чланак за портал Белигкет (у исто време Антифа постаје веома активна у Београду). Белингкет је у власништву британског милионера Елиота Хигинска који је познат по својим анти-руским ставовима и везама са НАТО и западњачким тајним службама што је открила руска медијска кућа Раша тудеј.

Белингкет је почео да циља и прогони политичког дисидента Роберта Ранда. Као што се може приметити, Белингет и њихови новинари су финансирани од стране западњачких тајних служби и имају подршку НАТО пакта за форсирање својих глобалистичких и екстремно левичарских ставова. Али, осим ширења екстремно левичарске пропаганде они такође користе своју медијску платформу као оружје против оних који се не понашају у складу са идејама које проповеда Белингкет, попут дисидената као што је Рандо. Чланак Белингкета о њему имао је сврху да застраши и да покуша да скрене пажњу српске полиције да га уклони из Србије. Иако овај чланак није могао да на веде ни једно кривично нити прекршајно дело које је Рандо починио на територији Србије или остатка Евопе, уместо тога су као главни разлог навели да је пре 12 година као тинејџер био ухапшен због сукоба са опасном и монструозном латиноамеричком бандом МС13 познатом и као Мара Салватрућа. Овај чланак је био дељен и у српском медијском простору и објављиван од стране домаћих медијских кућа. Сам чланак није имао неку суштину већ је више писао о кафићима које Рандо воли да посећује у Београду и где је све путовао по Србији. Наравно, неизбжежно је видети да у свакој другој реченици га етикетирају као „опасног неонацисту“ како би вас убедили колики је он зликовац. Ово је заправо главна алатка савремених медија уз помоћ које они ућуткују свакога ко се противи масовним миграцијама туђинаца и ко жели да се бори за традиционалне вредности.

Дакле, ово је тренутак где се почиње сарадња ексремистичке организације Антифа и Белингкета, Антифа очајнички покушава да у Србији добије било какву пажњу и популарност, а Белингкет жели да настави да циљно усмерава мржњу против Роберта Ранда у нади да ће по њега доћи полиција.

Из левичарских кругова и од новинара који прате екстремистичке организације у Београду, сазнали смо да се новинар Белингкета, Мајкл Колборн, сусрео са овом екстремно левичарском организацијом, која себе назива Антифа, и постигао неку врсту споразума око финансирања ове групе.  Такође смо дошли до сазнања да им је Колборн активно помагао и учио их писању чланака и објава за њихову Фејсбук страницу те би ово могло објаснити новонасталу опсесију београдске Антифе која је слична опсесији коју извештач Белингкета Мајкл Колборн има према Роберту Ранду.

Чак и да нисмо дошли до ових информација није тешко повезати ствари и доћи до закључка да Белингкет који је финансиран од стране НАТО пакта има везе са Антифом у Београду. Док је Колборн боравио у Београду потражио је и један мурал посвећен антикомунистичким политичким затвореницима. Сликао га је и разоткрио његову локацију. Неколико дана касније активисти Антифе дошли су у сред новогодишње ноћи, када већина проводи ово вече са својим пријатељима и најмилијима, и уништили графит. Недуго после тога исти новинар је на друштвеним мрежама писао о тој акцији и окачио исте слике које је Антифа окачила на своје профиле тиме откривајући везу која постоји између овог западњачког новинара и ове опскурне екстремистичке организације. Такође, током Колборнове посете Београду, Антифа се похвалила на друштвеним мрежама да је добила донацију од 100.000 налепница које су део њиховог пропагандног материјала.

Многи на Антифу гледају као гомилу деце из богатих породица који превише конзумирају наркотике и гледају филмове попут Спајдермена, али иза кулиса стоји много већа игра. Белингкет је подржан од стране широког дијапазона невладиних организација а уз то добија финансијку помоћ од западњачких влада и служби. Ово говори да се Антифа у Србији није никла случајно већ је производ страног новца који служи за ширење токсичне идеологије аутошовинизма међу омладином у Србији. Данас, градови широм света бивају уништени и вандализовани у нередима који су организовани од стране екстремно левичарских групација као што је Антифа. Уколико не желимо да се исто догоди у Србији, не сме се дозволити да екстремисти из Антифе шире своје идеје те морамо спречити ширење тог вируса.

Аутор: Обрен Јонић

Извро: Српска Ствар Инфо