Јеремић: Кристалишу се односи у опозицији, нема места за тројанске коње

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да се “полако кристалишу односи у опозицији” и да је његова странка поносна на своју одлуку о бојкоту избора који је, према његовим речима, “режим натерао да најави превремене изборе”.

Како је саопштено, Јеремић је на изборној скупштини Општинског одбора Народне странке Гроцка рекао да “у фронту у којем је Народна странка нема места за тројанске коње”.

“Одржали смо реч и тиме дошли у прилику да утичемо на изборне услове кроз предстојећи дијалог уз посредовање ЕУ. Ако хоћемо да у том дијалогу будемо успешни, не можемо поред себе имати оне који су изашли на претходне изборе, чиме су показали да им је и тада било довољно добро. Ко је издао једном, издаће и други пут”, оценио је Јеремић.

Он је додао да је Народна странка у Гроцкој летос доживела “ударац испод појаса”, али да је из тог искушења изашла много јача.

“Људи који су тада отишли су симбол онога што је погрешно у политици. Са нама су се здравили и грлили до последњег дана, а месецима уназад су планирали да нам забију нож у леђа. Прелетели су у једну другу странку, и добро је што су то учинили, јер им је вредносно тамо и место”, рекао је Јеремић.

На скупу су говорили и потпредседници Народне странке Здравко Понош и Мирослав Алексић.

За председника Општинског одбора Народне странке Гроцка изабран је Игор Стојменовић.

Извор: Н1