ЕУ од Србије прави паркинг за мигранте! (ВИДЕО)

Гост медијске куће „Центар” у емисији „Интервју”, коју води и уређује Дејан Петар Златановић, био је народни посланик Српске радикалне странке, Александар Шешељ.

Он је говорио о свим актуелним темама у земљи и у свету, погубној политици Александра Вучића која води ка независном Косову…

„Сви наши проблеми на унутрашњем плану проистичу из тога што власт спроводи политику да Европска унија нема алтернативу, иако је из ЕУ речено да се више неће ширити и примати нове чланице. Они Србију виде као периферију Европе која може да им буде полигон за експериментисање али и као центар извора јефтине радне снаге и паркинг за мигранте. Власт преко Малог Шенгена сад уводи Албанију да овде пласира своје производе на штету наших пољопривредника, ми немамо ни економски ни политички интерес да будемо у таквом савезу са Албанијом. Мали Шенген је лош потез власти и катастрофалан пројекат! Осим тога, Заев и Рама су рекли да ће Косово да се представља у Малом Шенгфену као Република Косово а не кроз Резолуцију 1244. То показује да власт признаје Косово“, нагласио је гост Србин.инфо.

У емисији се говорило и о друштвеним проблемима попут екстремног загађења које нам директно угрожава живот, мигрантске кризе у Србији…

„Када је уведено ванредно стање у Србији половином марта и није се још довољно знало о овом вирусу, власт је забранила улазак свим Србијма који живе и раде у иностранству. Истовремено смо имали несметани проток миграната у Србију, не знамо ни колико јер они не улазе званично уз исправе, већ илегалним путем. И њих је власт толерисала, док наш народ није могао да дође у своју земљу иако му је то Уставом загарантовано“, подсетио је Александар Шешељ.

Извор: Србин инфо