ФЕНОМЕН НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА

Мафијашки пуч, који се догодио 5. октобра 2000. године донео је Србији много зла.
Та „булдожер револуција“ донела је Србији стотине пљачкашких приватизација. Некада светски познати привредни гиганти, продавани су у бесцење. Статистика каже да је од 2000 године до данас, Србију напустило 500 000 становника. Мафија је управљала државом. Кренуло се коначним распарчавањем Србије.

Аутор: Душан Станојевић

Да несрећа никада не иде сама доказ су невладине организације и њихово деловање на територији републике Србије. Према Википедији, невладине организације су специфична форма организовања грађана. То је термин који је масовно почео да се користи после мафијашког пуча у Србији. Дакле, слободан сам да кажем да су невладине организације још једна од тековина ДОС-овог мафијашког режима. Појам невладиних организација уско везује за појам „цивилног (грађанског) друштва“. Сами чланови ових организација са поносом истичу да су „грађанисти“, грађански орјентисани или како већ… Што би наш народ рекао: Чега се паметан стиди, тиме се будала поноси! А народ зна. И када народ каже, тако је!

Како после потопа обично бива, на површину исплива отпад. Исплива отпад у виду Жена у црном, Фонда за хуманитарно право, Фонда за отворено друштво, Фонда за политичку изузетност и десетина других. Испливају креатуре у лику Сташе Зајовић, Наташе Кандић, Соње Лихт, Јелене Милић… Ко су ове особе и који је њихов главни задатак у Србији?

Заједничко свим овим креатурама је да су изразито антисрпски орјентисане. Да им смета све што је Српско. Да, између осталог, све бреме ратова и несрећа деведесетих сваљују на леђа Србије и тадашњег политичког и војног руководства наше државе. Мислим да је довољно јасно о каквим се сподобама ради када се зна да добар део њих и њихових невладних организација финансирају Џорџ Сорош, Рокфелери и сл. Међутим, да се само финансирају „са запада“ ни по јада. Несрећа је што се велики број ових невладиних организација финансира и из буџета републике Србије. Милиони динара пореских обвезника Србије иде у џепове ових „продавача магле“. Како сама реч „невладина“ каже, то су организације које не би требало да финансира држава, међутим преко свакојаких пројеката и активности, оне ипак бивају финансиране на овај начин. Да видимо ко су најактивнији међу њима.

Наташа Кандић

Овај србомрзац основала је невладину организацију Фонд за хуманитарно право. Основни циљ ове организације и саме Наташе Кандић је прикупљање доказа против Срба који су коришћени у судским процесима везаним за ратове на просторима бивше Југославије али и за наводне ратне злочине на Косову и Метохији. За време бомбардовања Савезне републике Југославије, ова наказа је одлазила на Косово и Метохију и у сарадњи са шиптарским терористима прикупљала, боље рећи измишљала, доказе како би Србе оптужила за најтеже ратне злочине. Колики је србомрзац доказала је и када је на протесту прогнаних Срба са Косова и Метохије 2003 године ошамарила седамдесетогодишњака који је на том протесту само тражио истину о несталом сину. Иначе, Наташа Кандић је била почасни гост на седници „Скупштине Косова“ када је самопроглашена независност. Истакла се и 2005 када је несрећног Томислава Николића, док је још увек био частан Српски радикал, оптужила да је убијао неке старце у селу Антин. Наравно, Српска радикална странка је тужила за клевету и добила тај спор на суду, али је престрављени несрећни Томислав Николић почео да подлеже страху и окреће ћурак наопако. Али ово није прича о том несрећнику. Такође, постоје индиције да је дотична одавно заврбована од стране западних обавештајних служби и да код истих има чак своје кодно име. Ту је затим Соња Бисерко, оснивач невладине организације Хелсиншки одбор за људска права у Србији. Ова сподоба је један од највећих заговорника Хашког трибунала у Србији. Кроз целу своју издајничку каријеру, као председник тог њеног Хелсиншког одбора, залагала се за кажњавање Срба који су наводно починили ратне злочине, једна је од најактивнијих у критици српског национализма и концепта Велике Србије. Типично за окорелог србомрсца. Такође, честа мета њених критика је и Српска православна црква. Заиста, много је доказа о њеном издајничком деловању, а најсвежији су њене изјаве да је цела Српска историја једна велика лаж, као и да ће евентуалним уласком квази државе Косово у УНЕСКО, Српска културна баштина на Косову и Метохији бити боље заштићена.

Сташа Зајовић

Чудо невиђено. Права вештица из које исконско зло избија. Ова калаштура и њена невладина организација Жене у црном су још један пример деловања са циљем сатанизације Срба. Где год се ова сподоба појави, упорно пропагира да се у Сребреници догодио геноцид, да су Срби геноцидан народ, а да су Српски политички и војни прваци ратни злочинци. Као и све сличне, и она је одавно раскринкана. Лично сам, не тако давно, учествовао у прекидању трибине Жена у црном у Лесковцу, где смо са браћом и сестрама Српским радикалима негодовали што се трибина на којој се велича рад Хашког суда уопште одржава у нашем граду. И са поносом ћу, као и до сада, наставити да јој прекидам све активности јер вештице, у Сребреници није било геноцида! Не тако давно имали смо случај невладине организације Иницијатива младих за људска права и њиховог фестивала „Мердита“. Та организација се директно финансира из Сорошевих и Рокфелерових фондова, фондова неких западних влада, а врло вероватно (нажалост) и наше Владе. На том фестивалу требало је да учествује и Атифете Јахјага, некадашњи председник лажне „државе Косово“. Заиста скандалозно.

Соња Лихт и њен Фонд за политичку изузетност које директно финансира Џорџ Сорош, Јелена Милић и њен Центар за евроатлантске студије, Борка Павићевић и њен Центар за културну деконтаминацију… Подугачак списак зла које је, понављам, задесило Србију после 5. октобра.

Једно је јасно! Праве Српске патриоте су се борили, боре се и бориће се увек против оваквих и сличних петоколонаша. Морамо се залагати да држава моментално престане са финансирањем антисрпских елемената, издајника и страних плаћеника оличених у оваквим и сличним невладиним организацијама и креатурама које их представљају.

Извор: Српска Ствар