Градоначелница Ниша о комуналним проблемима само са члановима СНС, грађани без чланске карте нису позвани

О улицама, уређењу зелених површина, међублоковском осветљењу и плановима за ову годину градоначелница и сарадници разговарали су не са грађанима, већ са функционерима, члановима и активистима Српске напредне странке. Да то значи да институције функционишу унутар приватних интереса напредњака, уз систем искључивања свих других грађана, каже Младен Јовановић из НКД и пита да ли је потребна чланска карта СНС за сврсисходан разговор са градоначелницом.

Власт СНС-а на челу са првом нишком градоначелницом буџет је усвојила без јавне расправе и без питања грађанима како желе да се њихов новац троши.

Грађани често питају да ли се и они питају за важне одлуке у граду у коме живе.
Када ће градоначелница чути глас и нас обичних, аполитичних људи? Јесте ли ви градоначелник само СНС симпатизера или свих грађана града Ниша? – један је од коментара на објаве градоначелнице.
Оваква питања уследила су након састанака Сотировски у свих 5 нишких општина, о комуналној инфраструктури. Није разговарала са грађанима, већ са својим колегама, фунцкионерима Српске напредне странке.

У званичним објавама на њеној Фејсбук страни прво представљена управо као чланица Главног одбора СНС-а, а потом као градоначелница Ниша.

Како пише у објавама, она је о инфраструктурним питањима причала са повереницима општинских и месних одбора СНС-а, члановима странке и активистима у Пантелеју, Палилули, Медијани, Нишкој Бањи и у Црвеном крсту.
На састанку у градској општини Палилула су размотрена питања обнове улица, уређења зелених површина, међублоковског осветљења и представљени планови за 2021. годину.

На састанку у градској општини Медијана размотрена су питања обнове улица, уређења зелених површина, међублоковског осветљења и представљени планови за 2021. годину.

Драгана Сотировски упознала је присутне на састанку у Нишкој Бањи о плановима изградње аква парка, изградње базена на Кулишту и радовима који ће обезбедити Нишкој Бањи најкраћи излаз на аутопут. На састанку су договорене мере у отклањању последица поплава и уређењу водотокова.

На састанку у општинама Пантелеј и Црвени крст су анализирана питања изграђености комуналне инфраструктуре, размотрени планови комуналне изградње у 2021. години и приоритети, сагледане мере у отклањању последица на поплављеним подручјима после елементарне непогоде.

Извор: https://www.juznevesti.com/