ИМАТЕ ЛИ МАЛО МОРАЛА? Извршитељи направили огромну превару

Једини дом вредан 127000 евра продат је будзашто на лицитацији за 25000 евра. Иако је постојао дуг фирме у којој је радио и Предраг Коцић то признаје, дуг је каматама нарастао скоро 4x – са 500.000 дин на 1.8 милиона. И те износе је Предраг исплатио али су му стан свеједно продали иза леђа.

Породицу Коцић покушали су да иселе већ 17 пута, а у новембру 2017. је било посебно критично јер је полиција упала у стан а Предраг Коцић умало није умро. Подсећамо да су тада ангажоване гориле из приватног обезбеђења и да су истог дана када је исељење заустављено, а полиција отишла, гориле пробале да упадну у стан Коцића нелегално и застрашују породицу. Тада је на то злочиначко понашање одреаговао комшија полицајац који је у том тренутку био ван дужности.

Чланови породице због овог проблема годинама трпе озбиљне здравствене и психичке проблеме. Сутра они преживљавају своју драму изнова – поново чекају извршитеља да са браваром обије врата њиховог дома и приватне гориле и полицију да силом покушају да их избаце.

Извор: српскаствар.рс