Из кампа ратних ветерана у Пионирском парку право на одслужење војног рока

Вечерас су у скромној атмосфери како налаже стара српска традиција, без алкохола, било икаквих церемонија на одслужење војног рока испраћена два млада регрута Драган Грмуш и Александар Павловић.

Младим српским родољубима, Драгану Грмуши и Александару Павловићу данас је приређен скроман али не забораван испраћај у војску. Испраћај није изгледао налик на оне како су некада испраћани војници ЈНА, данас је тај испраћај био налик оном како су некада у стара времена испраћани српски синови који су војевали велике битке за Србију, без алкохола и без икаквих церемонија пут ослужења војног рока кренули су из кампа ратних ветерана који се налази у Пионирском парку. Подсећања ради војни ветерани и војни инвалиди већ дуже од месец дана протестују тражећи своја Уставом загарантована права. Ова два момка као и још много правих и искрених младих родољуба окупили су се око идеје да се они који су своје животе, крв и кости давали несебично за одбрану наше Отаџбине подрже и помогну на сваким могући начин, с тога ветерани су овим момцима данас приредили посебан испраћај који ће памтити кроз свој живот и овом приликом им поклонили мајице које ће их подсећати на овај тренутак.

Овом приликом би позвали све који су у могућности да подрже камп ратних ветерана и да им помогнемо у борби за њихова права.

Сваке суботе са почетком од 17 часова у Пионирском парку у Београд одржава се протестни скуп. Придружите се!

Видимо се!

Аутор: Александар Воркапић
Извор: Српска Ствар Инфо