КАПЕТАН ДРАГАН О ПЕДОФИЛСКОЈ ЗАВЕРИ: У затвору је био момак Хрват, привлачан и паметан а онда сам схватио…(ВИДЕО)

Драган Васиљковић, познатији као Капетан Драган укључио се у емисију “Добро јутро Србијо” са Јованом Јеремић и изнео низ шокантних сазнања и информација о педофилији, коју је видео док је боравио у затвору.

– Док сам био у затвору, трудио сам се да окупим што више људи са простора бивше Југославије. И један свештеник запослио се тамо. Појавила се једна особа чије је име Антун Катић. Понудио сам му да пређе у наш затвор, да му помогнем. Момак 36 година, Хрват по националности, у пуној снази, висок, примамљив женама. Био је изузетно интелигентан, одлично је играо шах, а тај податак је врло важан. Питао сам га чиме се бави, а он је рекао да је професионални голман – почео је причу Капетан Драган.

Даље наводи да су тог момка сви брзо прихватили. Рекао је да је завршио у затвору због продаје марихуане малолетницима, за то је окривио жену и сина и да он робија уместо.

– На крају је, после извесног времена, изнео другу причу – да је ту због лажне оптужбе да је силовао девојчицу од 15 година, и да је то заправо девојка његовог сина. После недељу дана, опет је дошао, признао је да није био сасвим искрен, и да је ипак имао секс са том девојком, јер се напио и није знао шта ради. Правдао се да је девојка њега прва завела, па силовала, а да је из свега тога произашло да она остане у другом стању! На то сам му одговорио да у панталонама и ја имам што и он, и да сам сигуран да нас не би ниједна 15-годишњакиња силовала, да не треба да лаже јер ће добити казну, већ да се исповеди свештенику пре свега – прича популарни Кеп.

Васиљковић објашњава да “девојчице заиста некада умеју да се среде, нашминкају, обују штикле, па делују заводнички, као да имају 20 година”.

– Међутим, ја сам у овом случају с Антуном сумњао у такав сценарио па сам отворио његов досије и шокирао сам се – девојчица је имала 12 година а с њом је општио две године! Касније, Антун је дошао с причом да је о мени чуо разне приче и да би ми дао велику суму новца да ја убијем ту девојчицу, коју је погрдним именом назвао, јер је она једини сведок. Мислио сам да се шали, фантазира. После пар дана, са осмехом на лицу ми је рекао да му не треба моја помоћ, да је ствар сређена, и да ће је смакнути, јер излази из затвора. У досијеу сам видео да је убијао и раније. Клупко се одмотало када је адвокат дошао па сам добио сазнање да је Антун својом убедљивошћу својевемено натерао и полицију да поверује у његову невиност, иако је његова супруга све разоткрила и пријавила га. Он је њих убедио па су га пустили кући. Међутим, има Бога, направио је грешку. На лаптоп рачунару који је однео на поправку касније, имао је порно-филм који је снимао с том девојчицом, те је дечко који је вршио поправку случајно нашао видео. Тако су га коначно ухапсили – навршава причу Капетан.

Извор: Курир/ТВ Хепи