Кнежевић: Нема ризика да ће се ДПС вратити на власт

Не постоји никакав ризик, нити било каква врста бојазни да ће се Демократска партија социјалиста вратити на власт, поручио је један од лидера ДФ Милан Кнежевић.

Он је на данашњој прес конференцији казао да ће влада бити формирана без ДПС-а, те да ће бити испоштована изборна воља грађана, и нико не треба да страхује да та Влада неће бити изабрана у што скоријем року.

Кнежевић није хтeо да коментарише резличите ставове везане за Закон о слободи вероисповести.

“Све што смо имали да саопштимо на ту тему, саопштили смо претходних дана. Надам се да ће се и црква убрзо огласити. Немам намеру да тематску конференцију претворим у јавно надметање и покушај сукобљавања са Дританом Абазовићем. Ми са њим имамо коректну комуникацију. Имамо различите политичке ставове. Ти различити политички ставови никако неће угрозити формирање Владе без ДПС-а”, поручио је Кнежевић.

Подсетимо, председник Црне Горе Мило Ђукановић заказао је за сутра консултације о мандатару за састав Владе. Позвани су носиоци листа коалиција: „За будућност Црне Горе“ Здравко Кривокапић, „Мир је наша нација“ Алекса Бечић и „Црно на бијело“ Дритан Абазовић, који су након конститутивне седнице одржане 23. септембра доставили предлог за мандатара, потписан од 41 посланика.