КО ТО ПЛАЋА БЛИЦ? Организовани напад на Шешеља и Радикале

Сведоци смо свакодневног непрофесионалног и неетичког понашања медија у Србији, но, неки би већ рекли да су на то навикнути.

Међутим, када медиј попут Блица поведе кампању засновану на лажима,  које се тиче највеће опозиционе парламентарне странке пред саме изборе онда је свима јасно да се ради о нападу са Запада, некоме смета Војислав Шешељ и Српска радикална странка.

Просто је немогуће поверовати да би било који иоле писменији човек, посебно високи функционер неке странке, себи дозволио да узме здраво за готово новински чланак и то користи као главни аргумент своје издаје.

Да ли су онда то заправо били наручени чланци људи попут Смиљане Гламочанин Варге која је преко ноћи постала велики социјалиста и уз заслуге за само недељу дана обезбедила себи високо десето место на листи СПС-а?

Како је већ поменута особа скинула беџ “У Сребреници није било геноцида” сврстала се у ред разних Кандићки и њима сличних којима је Идеологија српског национализма била само параван за остваривање личне користи и финансијских интереса.

И шта су тачно они могли да учине, заиста, за само недељу дана, да би постали високи функционери неке друге политичке странке?

Сам напад наручен је од стране представника западних амбасада, истих оних који су нас мучки бомбардовали 1999. и у међународној јавности Србе покушавали да представе као убице, силоватеље и злочинце, те се јасно види да њима смета победник над антисрпским Трибуналом, проф. др Војислав Шешељ и његова Српска радикална странка.

Наравно, сада већ излизана прича везана за Милутина Јеличића званог Јутка пала им је у воду, будући да Јутка није кандидат СРС-а ни за посланика ни за СО Брус.

Док је данима трајало симултано шизофрнично плакање по медијима оних који су преко ноћи постали заслужни довољно да им друге партије доделе чак целе општинске одборе на управљање и развлачење радикала по медијима разним фабрикованим насловима усмереним да изазову мржњу према СРС, а сажаљење према издајницима, никоме није пало на памет да мало загребе испод тога и заправо провери тачност тих тврдњи и наслова.

Тако је Блиц добио пратњу, ту су били Курир, Еспресо. Неки би их назвали “пословоном пратњом”, а та три медија и нису далеко од овог епитета.

Александар Шешељ, потпредседник Српске радикалне странке с поносом је истакао да њихову посланичку листу чине функционери странке који су својим радом и залагањем то заслужили, да они своје кандидате не крију иза певача, спортиста, глумаца и да не заваравају народ таквим кандидатима. Као и да у кампању иду под слоганом “Доследно”, што је, сложићете се, један од највећих квалитета радикала, откад постоје на политичкој сцени Србије.

Извор: Српска ствар