КОГА СЕ ТО ПЛАШЕ НАРЕДЊАЦИ: Трн су им у око – НОВЕ АФЕРЕ НА ПОМОЛУ

Афера за афером недељама тресе Србију, Напредњаци се међусобно обрачунавају па је оно што им најмање треба тренутно нека нова негативна прича која би могла да баш пред изборе направи праву пометњу међу бирачима. 

На трагу информације: Ненад Мајсторовић 

Да СНС има одличну координацију са “опозицијом” коју предводе Драган Ђилас, Бошко Обрадовић и Вук Јеремић, говори податак о њиховом чувеном бојкоту и крилатици “што даље од Скупштине – то боље”. Управо та информација говори да ова имена не раде у интересу грађана, већ да игнорисањем Скупштине раде највећи посао за Александра Вучића и целу владајућу клику. Тек понеки скандал направе, забију себи аутогол и наставе сарадњу са режимом. То се добро плаћа.

За СНС није могло боље. Која је логика да сада, када имамо највеће афере у историји СНС-а, опозиција ћути. Замислите колико би било добро да се чује и њихов глас, будите сигурни да и они имају информације о свим дешавањима и “афери Крушик”, али и свим “муљажама” Зоране Михајловић и рецимо Александра Мартиновића. Ћути Ђилас, ћути Вук, ћути Бошко, тек се понекад огласе на неком од “мини медија”, чисто да би се рекло да су причали. Све ће да ураде, само неће доћи у Скупштину, и ако њихове посланичке групе уредно примају плату за недолазак и нерад.

Намеће се питање зашто је то тако? Ствар је врло јасна људи. Имају велики дил са делом опозиције, па тај чувени Савез за Србију у ствари служи за прање новца, по систему “свако ће добити свој део колача”.

И ево, пре неколико дана Вјерица Радета, посланица СРС-а је направила праву пометњу у Скупштини. Севале су тешке речи, Зорана Михајловић је дрхтала од беса. Опозиција је проговорила. Шта се даље дешава? Бошко Обрадовић брже боље иде на твитер како би обесмислио ову расправу, па зар то може да буде у интересу грађана? Да ли сте чули какве информације су изнете на рачун “домаћице министарке”?

Оно што Српска ствар сазнаје, Радикали ће открити нову огромну аферу у догледном периоду која се тиче конекције СНС-а и Ђиласовог Савеза за Србију. Останите уз нас, ускоро ћемо вам дати нове информације које ћемо и документовано објавити.

Извор: Српска ствар