СРС СЕ НЕ ШАЛИ! Вучићеви избори на УСТАВНИ СУД

Заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ затражио је понављање избора одржаних 21. јуна, за које је казао да су најнерегуларнији у последњих 30 година и да не одражавају право мишљење грађана... Детаљније »

Тренутни сој коронавируса могао би да буде заразнији од изворног

Генетска верзија новог коронавируса који изазива ЦОВИД-19 и која данас превладава у свету, у лабораторији се показала способнијом да заразити људске ћелије од изворног облика који се појавио у Кини, показало је... Детаљније »

Чеди Јовановићу погоршано стање, пребачен на Инфективну!

Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић, који чека резултате теста на корона вирус, у лошем је здравственом стању и он је прексиноћ пребачен из КБЦ “Бежанијска коса” у Клинику за инфективне и тропске... Детаљније »

Протестовали и студенти у Новом Саду

Око стотину студената Новосадског универзитета окупило се синоћ у кампусу НУ у знак подршке студентима у Беиграду, али и у знак незадовцољсдтва због преласка на економски модел плаћања домова у Новом Саду... Детаљније »

Градоначелник Београда најавио проглашење ванредне ситуације

Градоначелник Београда Зоран Радојичић изјавио је да ће у главном граду бити проглашена ванредна ситуација због епидемије коронавируса. Председник Србије Александар Вучић најавио је синоћ на РТС-у да ће у Београду окупљање... Детаљније »