Вучић: Од 1881. нисмо имали овако значајан споразум са САД

Србија од 1881. године није имала овако важан споразум са САД, попут оног потписаног у Вашингтону, којим је постигнуто много, поручио је данас председник Александар Вучић након разговора са високом делегацијом америчке... Детаљније »

Кризни штаб: Неће бити ванредног стања

Чланови Кризног штаба Бранислав Тиодоровић и Дарија Кисић Тепавчевић одбацили су као дезинформације најаве да би првог октобра могло да буде уведено ванредно стање. Председник Синдиката лекара и фармацеута Раде Панић јутрос... Детаљније »

Фрка испред Министарства, полиција гура Булатовића (ВИДЕО)

Конференцију потпредседника Странке слободе и правде Дејана Булатовића испред Министарства пољопривреде опет је прекинуо Симо Спасић, мегафон Александра Вучића, који је несметано испред улаза у Министарство све време ометао људе. Када је... Детаљније »

Ђилас: Поражавајуће да Ђурић назива Ивановића и Кесића мојим дворским лудама

Председник Странке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас оценио је данас да је поражавајуће да неко ко је на важној државној функцији, попут Марка Ђурића, користи речник којим се два врхунска телевизијска... Детаљније »

Михајловић: Долазак ДФЦ важан за регионално повезивање, политичку и финансијску стабилност

За Србију је од огромног значаја долазак различитих врста капитала и инвестиција, као што је Амерички фонд за развој (ДФЦ), који је део америчке владе и са којим ћемо реализовати инфраструктурне пројекте... Детаљније »