Све о полицијском часу 24/7: Како би у таквој ситуацији функционисао живот у Србији?

У 17 х је почео полицијски час. Данас је најгори дан за Србију, преминуло је још седам особа од корона вируса, а да ли ће то утицати на што хитније увођење потпуне... Детаљније »

ОВО НЕМА НИГДЕ: Пекара у Панчеву због короне увела БУРЕКОМАТ, ево како изгледа ФОТО

Власници пекаре у Панчеву након проглашења вандредног стања, маштовито су се досетили и “отворили” шалтер за куповину бурека уз минималан контакт са муштеријама или како су га многи назвали – бурекомат! –... Детаљније »

НОВЕ МЕРЕ ЗА СУЗБИЈАЊЕ КОРОНЕ: Затварају се Кошутњак, Ада и сва излетишта и шеталишта ЕВО КАДА

Следећи сет мера када је реч о сузбијању вируса корона могао би да се односи на затварање Аде Циганлије, Кошутњака и других већих шеталишта и излетишта. Велике гужве минулог викенда на популарним излетиштима... Детаљније »

ОГЛАСИЛА СЕ АНА ИВАНОВИЋ: Српска тенисерка донирала Србији 35 РЕСПИРАТОРА, па послала МОЋНУ ПОРУКУ (ФОТО)

Српска тенисерка Ана Ивановић донирала је Србији 35 респиратора, а сада се огласила и захвалила свима који су помогли у набавци истих. Да подсетимо, неколико компанија и Ивановићева обезбедили су велика новчана... Детаљније »

РАДА ЂУРИЋ ОДЛАЗИ СА РТС ПОСЛЕ ВИШЕ ОД 20 ГОДИНА! Водитељка неће више водити Београдску хронику

Најомиљеније ТВ лице РТС-а Рада Ђурић напушта ову кућу после 20 година проведених у њој. “Хвала мојим драгим колегама са РТС-а а пре свега гледаоцима који верују у мене свих ових година”,... Детаљније »