ПОЛЕМИКА РАДЕТЕ И СТОЈМИРОВИЋА: У Сребреници није било геноцида и највећи олош и шљам су они који кажу да јесте!

  Током расправе о Предлогу закона о меморијалном центру „Старо сајмиште“ полемисали су посланик Српске напредне странке Љубиша Стојмировић и посланица Српске радикалне странке Вјерица Радета, након што је Радета изнела тешке... Детаљније »

ХЛАДАН ТУШ ЗА ТАЧИЈА СА ВРЕЛЕ ЈАМАЈКЕ: Нисмо признали Косово! Министарка раскринкала Хашимову лаж и подвалу Приштине

КИНГСТОН – Министарка спољних послова Јамајке Камина Џонсон См ит демантовала је на свом Твитер налогу наводе Хашима Тачија да је та држава признала независност Косова. Џонсон Смит је ретвитовала Тачијеву објаву... Детаљније »

ЗБОГ ДОКТОРА АНДРЕЈКЕ ЈУГОСЛАВИЈА ЈЕ ОТИШЛА У МОНТЕВИДЕО: Михајло Андрејевић задужио нас је и као лекар! (ВИДЕО)

Михајло Андрејевић Андрејка, фудбалер, фудбаски функционер, доктор и професор Медицинског факултета у Београду, којег је у филмовима “Мотевидео, Бог те видео” и “Монтевидео, видимо се”, као и у серији “На путу за... Детаљније »

СОМБОРСКИ МАТУРАНТИ ЉУДИНЕ: Правили честитке па зарадили 350.000 за инхалатор, оксиметар и играчке деци у болници

СОМБОР – Ученици сомборске гимназије већ 5 година организују сличне акције, а у њима су прикупили 350.000 динара за хумане намене. Гимназијалци из Сомбора су и ове године многима дали лекцију хуманости,... Детаљније »

ЗВАНИЧНА ОДЛУКА О КРАЈУ РАСПУСТА: Ђаци поново у клупама од 24. фебруара

Неће бити додатног продужења зимског распуста, јер је активност вируса грипа у опадању, тако да ће се ђаци у централној Србији и Војводини у школске клупе вратити у понедељак, 24. фебруара. Министар... Детаљније »