СДС: Режим неистинама прикрива енормно задуживање

Социјалдемократска странка (СДС) позвала је Владу Србије да престане неистинама да оправдава историјски највећи буџетски дефицит државе од скоро четири милијарде евра и највећи јавни дуг у историји Србије од преко 27... Детаљније »

НАРОДЕ, КО­ЛИ­КО ЈОШ ТРЕ­БА ДА СХВАТИМО! 38 МРТВИХ: Србија пред новим закључавањем! Никад више преминулих!

На снагу ступиле мере Владе о скраћењу рада појединих објеката до 18 , али и нове у Београду за превоз, а директор канцеларије СЗО у Србији Маријан Ивануша упозорио да ће Србија... Детаљније »

Обрадовић поднео иницијативу о провери уставности Закона о заштити становништва од заразних болести

Лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић предао је данас Уставном суду Иницијативу о покретању поступка за оцену уставности и законитости Закона о заштити становништва од заразних болести. Обрадовић је рекао новинарима испред Уставног... Детаљније »

Радовановић: Већ од четвртка видећемо последице непоштовања мера на сахрани

У току сахране патријарха Иринеја највећи ризик од преношења заразе носила је причест истом кашичицом, а последице непоштовања мера биће видљиве већ од четвртка, кад ће код заражених на сахрани почети да... Детаљније »

Тијана Стевић: Господо напредњаци, зашто општину Мерошина увлачите у дугове?

Мерошина – Привремени орган општине Мерошина на седници одржаној дана 26. јуна 2020. године усвојио трећи ребаланс буџета за 2020. годину. Поменутим ребалансом предвиђено је да ће се општина Мерошина задужити за... Детаљније »