ЛЕТИ ПЕРЈЕ У СНС! ЂУКАНОВИЋ ПОНОВО УДАРИО НА МИНИСТАРКУ: Зорана, ленчуго, знаш само да се сликаш! Нећу да гласам за владу!

Народни посланик СНС Владимир Ђукановић упутио је оштре критике на рачун потпредседнице Владе и његове страначке колегинице Зоране Михајловић!

Он је рекао да Михајловићева треба да се стиди „због нелојалности странци, те да јој је место код лидера Савеза за Србију (СЗС) Драгана Ђиласа“.

“Михајловићева није ништа урадила и понаша се безобразно и нелојално према странци. Она је једна лења особа и користи прилику само да промовише себе, да се слика и појављује по телевизијама. Да није било Вучићевих напора, не би било ништа од путева. Жалосно је и одвратно да буде члан Председништва СНС. Требало би да пређе у Савез за Србију, јер је јасно да је све што ради само ноторни безобразлук”, рекао је Ђукановић.

Не дам глас

Он је искључив и по питању његовог гласа као народног посланика у Скупштини.
“Нећу гласати ни за један њен закон, ни Вучић не може да ме натера. Ако она буде нови кандидат за министра, ја нећу да гласам за ту владу, а трудићу се да не ни буде члан Председништва СНС”, рекао је он.

На питање шта на то кажу остале страначке колеге, он одговара да има стопроцентну подршку.
Повод за ове критике јесте и то што је, како каже Ђукановић, министарка Михајловић слабо стала у заштиту министра финансија Синише Малог, говорећи да је докторат „његова приватна ствар“.

Причаћемо у странци

С друге стране, Зорана Михајловић каже да несугласице са страначким колегама не жели да решава преко медија.

“Није ни први, а сигурно ни последњи пут да слушам личне импресије народног посланика СНС Владимира Ђукановића које са толико жара и страсти износи о мени. Али стварно не желим, нити имам намеру да се са било којим функционером СНС расправљам јавно, у медијима. Све евентуалне несугласице које имамо решаваћемо на једином место на коме се то и решава, а то је наша странка”, рекла је Михајловићева.

Бранко Радун: Зорана солира, није човек странке

Аналитичар Бранко Радун каже да Михајловићева доста солира и да је јасно да није човек странке.

“Она прави свој имиџ и лични бренд. То људи из странке доживљавају као да није довољно лојална и као да је страно тело у странци. У неком периоду је имала велике политичке амбиције, говорило се да жели премијерску функцију, а сетићемо се и да је било несугласица на релацији са премијерком Аном Брнабић, али и другим страначким колегама”, навео је он.

Извор: Курир