ЛУПА СЕ И ЗВИЖДИ Шерповање није стало (ВИДЕО)

Незадовољство грађана режимом Александра Вучића све је веће, а вишедневно ударање у шерпе са балкона и звиждање у пиштаљке није утихнуло ни након укидања ванредног стања

И вечерас су са београдских балкона одзвањали звуци шерпе и пиштаљки, као израз незадовољства свим оним што су струка, Влада и председник Александар Вучић доносили као мере за време епидемије коронавируса.

Док је трајао полицијиски час и забрана изласка од 18.00 до 5.00 часова, а викендима и за празнике и током целог дана, становништво широм Србије показало је громогласно шта мисли о таквој одлуци, као и о осталим одлукама и неозбиљности режима.

У четвртак је после скоро два месеца укинуто ванредно стање, а и полицијски час, а први пут је након епидемије коронавируса организован велики протест испред Андрићевог венца, где су грађани послали јасну поруку Вучићу да више није пожељан и да треба да оде.

Ове вечери, упркос томе што је изалазак из домова дозвољен, много грађани су остали како би са балкона наставили са шерповањем.

Извор: Директно