Мартиновић испред Скупштине оштро упитао: “Да ли је потребно КРВОПРОЛИЋЕ да би тужилаштво реаговало?” (ВИДЕО)

Народни посланик Српске напредне странке Александар Мартиновић одржао је конференцију за штампу испред Народне скупштине.

– Не одустајемо од захтева да надлежни органи санкцинишу Бошка Обрадовића и насиље. Позивам Сандру Божић да прекине штрајк глађу, ја ћу наставити – рекао је Мартиновић.

Он је додао да испред Скупштине има много људи, народа који се спонтано окупио да пружи подршку њима, зато што воле председника Александра Вучића. Нјих је, како је рекао, три пута више него присталица Драгана Ђиласа.

– Шта још треба да се деси, да ли треба да падне крв, да неко погине да би тужилаштво реаговало на фашистички напад на Маријана Ристичевића?! Ако ово прође некажњено, ако напад на посланика прође некажњено, ко гарантује права било ком грађанину Србије?! Ова наша борба није борба за појединце већ за све грађане Србије – нагласио је Мартиновић.

Док је Мартиновић говорио, у позадини су се чули покличи: “Ацо, Србине”, “Ђиласе, лопове”…

– Не тражимо ми да тужилаштво казни некога ко није крив, нити да казни Драгана Ђиласа, већ тражимо да Тужилаштво престане да буде под ингеренцијом Драгана Ђиласа и да слуша све што он каже. Да тужиоци коначно почну да раде свој посао – објаснио је посланик СНС.

Извор: Србија Данас