МЕДОЈЕВИЋ ОДГОВОРИО МИЛУ: Можда смо луди што се не слажемо са твојом кокаинском визијом Црне Горе као Колумбије на Јадрану!

Лидер ПзП-а и члан Председништва ДФ-а Небојша Медојевић огласио се на друштвеним мрежама после инцидената у Подгорици.

У центру Подгорице у понедељак је пребијен један младић зато што је подигао три прста. Овај инцидент се догодио после дочека ватерполо репрезентације Црне Горе.

“Граџанисти Сорошоиди ћуте. Професионални припејд Црногорци ћуте. Језик мржње од стране сваке власти води земљу у фашизам и насиље.

Решавати међунационалне и верске проблеме наметањем решења и насиљем је запалило бившу СФРЈ. Опасна игра најдубљим осећањима људи. Решење је само дијалог и договор по принципу сва права свима
Све остало је опасно играње ватром. Можда смо луди, из перспективе дикатора и његових полтрона, што се не слажемо са његовом кокаинском визијом Црне Горе као Колумбије на Јадрану и Црногораца као његовоих поданика. Али то лудило је и одржало Црну Гору као државу вековима.

Вероватно су и османски и аустроугарски и италијански, немачки окупатори мислили да је овај народ луд, јер се не покорава. То лудило је сачувало Црну Гору. Обично се у сећању нашег народа то лудило звало “патриотизам, чојство и јунаштво”.

И стварно, за сваког издајника, онај који је спреман на жртву за своју идеју, земљу, народ, изгледа као лудак

Не буди луд, и дај, кажу они.

Не буди издајник, бори се, кажемо ми.

Ђукановић је спреман да изазове рат само да би сачувао своју кокаинску власт”,
написао је Медојевић на Фејсбуку.

Извор: Правда