МИГРАНТИ ИМАЈУ НОВУ ИГРУ: Иду улицом и ударају Беле жене песницом по глави! (ВИДЕО)

“Нокаут игра”, нови изазов у којим мушкарци туку жене постао је изузетно популаран међу мигрантима, а жртве се бирају на основу беле боје коже.

Циљ игре је да се жена нокаутира из првог ударац, а расистички мигранти који желе да “победе у игри” пажљиво одмеравају жртве како би успели да изазову потрес мозга и испуне изазов.

Шокантан видео мушкараца који напада жене европског порекла без икаквог упозорења, изазвао је револт на друштвеним мрежама, али су га велики медији игнорисали, а једини разлог зашто се снимак раширио је то што га Твитер није на време цензурисао као што се по обичају са снимцима који приказују мигрантско насиље.

Жртва на снимку је прво ударила у ауто, а затим пала на земљу, док се у позадини може чути други мушкарац који снима свог колегу мигранта како се смеје док беспомоћна жена лежи на бетону.

Снимак се првобитно појавио на Инстраграм профилу под називом Али Балотели /@Aliballotellii, али је профил касније угашен.

Новине Samhällsnytt које тврде да имају дојаву од особе која познаје нападача, наводе да је његово има Али и да има 20 година, живи у Малмеу у мигрантској енклави Росенгард, коју шведска полиција сматра за забрањену зону, то јест рањиву зону где полиција не може мормално да ради свој посао. Извор наводи да ово није први пута да Али напада жене на улици.

 

Видео је изазвао лавину негативних реакција по друштвеним мрежама, а Швеђани напад називају кукавичким, одвратним и дивљачким. Додају и да људима без емпатије и можданих ћелија није место на шведским улицама.

“Али из Розенгарда је чекао плавокосу девојку која је пролазила поред њега, ударио је, док његов колега скандира и смеје се, оваквима није место у Шведској вратите их одакле су дошли” написао је један револтирани Швеђанин испод снимка расистичког напада.

“Замислите наслове у новинама да је Швеђанин ударио Муслиманку” каква би била реакција медија, цео свет би видео тај снимак, док се овај уклања са Фејсбука.

“Она је изазвала сиротог Муслимана, јер је шетала улицом без мушкарца” написао је други корисник у саркастичном тону.

“Ускоро ћемо имати герилце по улицама који ће се побринути за овакве људе”.

Извор: Српска Ствар Инфо