МИЛАН ЈЕ ПРИСТАО ДА ГА ИСЕЛЕ ИЗ СТАНА СА МАЛОЛЕТНИМ СИНОМ! Има само 1 МОЛБУ! Крај драме на Бежанији (ВИДЕО)

Милан Дрча не одбија да се исели, иако је доста новца уложио у реновирање и има и судску пресуду која то потврђује.
Драма на Бежанијској коси. Извршитељи су данас у 9х покушали да иселе Милана Дрчу и његовог сина из њиховог јединог дома.

Милан је тражио од јавне извршитељке, Мирјане Димитријевић, да се исељење одложи док не пронађе неко решење за себе и сина. Он не одбија да се исели, иако је доста новца уложио у реновирање и има и судску пресуду која то потврђује. Само тражи да се исељење не одвија по оваквом неверемену и да му се да некакав разуман рок, како би син и он пронашли нови кров над главом.

Грађани су се у 9 сати окупили испред Милановог дома на Бежанијској коси, како би изразили протест због нечовечног поступања према Милану и његовом сину.

10: 47 – Полицајац Радојичић фотографисао је све присутне и саопштио да ће употребити и снимке сигурносне камере зграде помоћу чега ће утврдити идентитет присутних и предати податке извршитељу, који ће одлучити да ли ће покренути поступак против солидарних грађана. Након тога саопштио је да је полицијска асистенција завршена и полиција и извршитељи су напустили локацију.

10: 40 – Милан Дрча је пристао на исељење, али је замолио извршитељку да исељење буде одложено до краја зиме. Извршитељка Мирјана Димитријевић, позната као најсуровији извршитељ у Србији, није прихватила молбу Милана Дрче и покренула је исељење.

10: 29 – Представник канцеларије извршитељке Мирјане Димитријевић запретио је присутним новинарима да је снимање забрањено.
10: 28 – Појавио се и радник јавне извршитељке, Мирјане Димитријевић.

Kancelarija Dimitrijevic izbacuje Milana Drcu i njegovog maloletnog sina na ulicu.

Posted by Združena akcija Krov nad glavom on Wednesday, February 5, 2020

10: 15 – Три полицајца су пред станом, упозорили су неких петнаестак окупљених грађана да је напад на службена лица кажњив.

10:00 – Полиција је дошла, тренутно је ситуација стабилна, солидарни грађани су одбили да се склоне и стоје мирно пред улазом у стан.

09: 33 – Активисти су испред стана породице

09: 30 – Милана избацују на улицу са малолетним сином.

Извор: Еспресо.рс