Министар Вукосављевић тестиран на КОРОНУ! Примљен на Инфективну клинику!

Владан Вукосављевић, министар културе, примљен је у среду, 1.априла, на Инфективну клинику у Београду због јаког кашља и бола у грудима и одмах је тестиран на коронавирус, а резултат је негативан.

Извор из Владе каже да Вукосављевић често има проблема са плућима, имао је неколико пута упалу плућа, тако да је, као ризична група, јако узнемирен за своје здравље у време епидемије новог вируса.

– Вукосављевић је у среду, 1.априла, присуствовао седници Владе. Након тога обратио се лекарима због јаког и упорног кашља и бола у грудима који је тај кашаљ изазивао. Он је задржан на Инфективној клиници и одмах је тестиран на коронавирус – каже извор из Владе и додаје:

– Резултати теста су негативни. У питању је упала плућа са којом годинама има проблема. Ипак, урађен му је још један тест на коронавирус и чекају се резултати тог другог теста. Резултати ће бити за, отприлике, 48 сати.

Када је почео кашаљ и бол у грудима, наводи наш извор, министар се јако забринуо.

– Вукосављевић је био уплашен, јер се кашаљ појавио у сред епидемије коронавируса – додаје наш извор.

Вукосављевић није одговарао на позиве, као ни на СМС са конкретним питајима, а питања су прослеђена и Министарству културе, али су одговори изостали.

Извор: Курир