МОГУ ОНИ ДА ШИРЕ ЛАЖИ, АЛИ ЊИХ НАРОД ОДАВНО НЕ СЛУША! Шешељ се укључио у програм ТВ Пинк и РАСТУРИО опозиционе медије!

Председник Српске радикалне странке доктор Војислав Шешељ укључио се вечерас у специјалну емисију посвећену коронавирусу која се емитује на ТВ Пинк

Шешељ је прокоментарисао ширење лажњих вести које су се појавиле у последњих неколико дана.

– Кад год сам у прилици ја се томе супростављам. Видео сам те глупости. Сви ови који шире лажи знају да њих народ одавно не слуша, надам се да знају. Видеће они на крају, када ово све прође, резултат који ће за њих бити поражавајући – истакао је Шешељ.

Он је додао да се претежно придржава мера које је прописала Влада Србије.

– Ја се прилично држим ових мера и није ми било тешко пошто сам навикао да седим, читам, пишем. Слободног времена нисам имао одавно. Мислим да у нашем случају треба да будемо ипак умерени оптимисти, пошто пролазимо доста блаже. Мислим да је спречено масовно умирање. Свака смрт је тррагична, па тако и ових 50 људи. Дакле, још ми нисмо достигли ту максималну бројку, али је овде проблем што вирус није познат. Зато што за њега не псотоји лек и вакцина – додао је он.

Шешељ упозорава да овај вирус може и да се врати.

– Када савладамо овај вирус, он ће се повучи, али нас можда поново чека на јесен. Надамо се да ће до тада бити направљена вакцина – закључио је председник Српске радикалне странке.

Извор: Информер