Крушевац: Књигом по политичким противницима

Поделом бесплатних  књига др Војислава Шешеља крушевачки радикали наставили су акцију буђења свести код јавности и грађана о начину и последицама владавине досманлијског режима. „Овакве акције служе да грађане подсетимо ко је... Детаљније »

ГЕЈ БРАКОВИ НИСУ ПРЕДЛОГ ГОРДАНЕ ЧОМИЋ ВЕЋ ВУЧИЋЕВЕ ВЛАДЕ

Када су напредњаци у Народној скупштини Републике Србије подметнули Гордану Чомић да предложи већи проценат жена на посланичким листима, рекли смо да је она Вучићев пројекат. За Гоцу како су јој напредњаци... Детаљније »

Марковић: Египат нема документ о признању Косова

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма данас је у Хургади позвао Егпат да званично објави саопштење како не постоји документ о признању Косова. Домаћин гувернер Црвеног мора генерал Амр Ханафи рекао је... Детаљније »

ШЕШЕЉ ОДУВАО СЕВЕРИНУ: Певаљка ударила на Ратка Младића

Лидер Српске радикалне странке Војислав Шешељ гостовао је у Јутарњем програму, где је поред комнетарисања политичких тема напао и Северину која је ударила по Ратку Младићу! – Северина је упоредила Младића са... Детаљније »

Булатовић ССП: Апсолутни циљ ове власти је да уништи село

Потпредседник Странке слободе и правде Дејан Булатовић оценио је данас да је апсолутни циљ ове власти да униште село, пољопривреду, да нема малих произвођача, већ да све буде у рукама тајкуна. На... Детаљније »