Михајловић: Енергетска безбедност Србије, квалитетна струја и довољно деривата најважнији циљеви

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић, која је предложена за министарка рударства и енергетике у новој влади, изјавила је данас да Србија у области рударства и енергетике има богатство које се... Детаљније »

ЖЕНСКА МОМЧАД

Они који се сећају спортског коментатора Милке Бабовић сећају се и да је она колективне спортске женске екипе звала женска момчад. И тада је то свима било смешно. Било би и сада... Детаљније »

Дачић: Нисам се склонио у Скупштину, радим посао који смо Вучић и ја договорили

Председник Скупштине Србије и лидер социјалиста Ивица Дачић изјавио је да све што се сада чини у формирању Владе Србије ради се у циљу стратешког договорања за 2022. годину, односно уједињеног наступа... Детаљније »

Напредњаци изабрали своје и оне који се тако осећају

Са два гласа против и једним уздржаним чланови Председништва Српске напредне странке прихватили су јуче предлоге кандидата за састав нове владе. Међутим, овим се сага о влади није завршила јер нису позната... Детаљније »

Вучић разговарао са Иштваном Пастором о српско-мађарским односима

Председник Србије Александар Вучић разговарао је у Београду са председником Скупштине АП Војводине и председником Савеза војвођанских Мађара Иштваном Пастором, објављено је на инстаграм профилу будуцностсрбијеав. “Одличан разговор са пријатељем Иштваном Пастором... Детаљније »