НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАО НАЦИЈУ: Имао сам КОРОНУ И НИСАМ ИШАО У ИЗОЛАЦИЈУ

Професор др Бранимир Несторовић, члан кризног штаба за борбу против Ковид-19, изнео је шокантну информацију да је имао корону. Гостујући у једној емисији признао је и да није био у самоизолацији пошто је морало много да се ради.

И ОНИ ОДЛАЗЕ Србији прети несташица војних пилота!

– Ја сам скоро сигуран да сам имао корону на самом почетку јер сам два дана имао температуру и пролив, личило је да је то, то. Нисам био у самоизолацији јер није био тренутак за то и морало је да се ради. Мени је брзо прошло, али нисам никог инфицирао јер сам био друштвеноодговоран – казао је др Несторовић у емисији.

Међутим, када су га новинари упитали да ли је могуће да је био толико неодговоран да није урадио ништа што је тих дана препоручивано свима другима (самоизолација, тестирање…), Несторовић тврди да се није понашао неодговорно ни према себи ни према људима из своје околине.

ВУЧИЋЕВА СТРАТЕГИЈА КОЈА ЈЕ РАЗБЕСНЕЛА СРБИЈУ: Подела Косова је једина опција?

– У једном тренутку сам заиста помислио да је могуће да сам покупио вирус, али нисам имао те тегобе. Могао сам да једем свињетину, није ми се изгубило чуло мириса, што је први симптом короне. Ми смо тада имали бројне састанке у Влади, где сам се сретао са разним људима. Њих седам-осам се разболело, чак и кафе-куварица. У то време мене је ухватила нека језа, па сам одмах отишао кући. Да бих заштитио укућане, отишао сам из стана и прешао у Обреновац. Три дана сам лежао, два дана сам имао температуру, а урадио сам и онај брзи тест, који је био негативан. Већ сутрадан сам био на ногама – испричао је Несторовић, који је тегобе имао крајем фебруара.

Он тврди и да је корона у Србији циркулисала много пре првог откривеног пацијента зараженог КОВИД-19.

БОШКО ОБРАДОВИЋ НАЈАВИО: Нећемо признати власт после лажних избора! Спремни смо за борбу!

– Ако је сада потврђено да је корона у Италији била присутна још 27. децембра, значи одмах после католичког Божића, кад многи наши људи долазе у Србију за празнике, није имало шансе да већ од јануара вирус није циркулисао и у нашој земљи. Сећам се да сам пред први кризни штаб прегледао дечка за кога сам сада сигуран да је имао корону, јер је имао све симптоме. И он је кашљао у мене, али срећа, па имам јак имунитет – каже Несторовић и открива да је себе сваког јутра проверавао миришући лаванду с обзиром на то да је губитак мириса први симптом вируса.

ДАМЈАНОВИЋ ОДЛУЧНО ИСПРЕД ЦРНОГОРСКЕ АМБАСАДЕ: Званични Београд да стане уз наш народ у Црној Гори!

Извор: Директно.рс