НИС и Visa припремили попуст на гориво уз Drive.Go апликацију

За кориснике иновативне мобилне апликације Drive.Go, компанија НИС је припремила попусте приликом куповине било које врсте горива на НИС Петрол и ГАЗПРОМ бензинским станицама.

Поменута акција покренута је у сарадњи са компанијом Visa, а попуст од 3 динара по литру одобрава се свим корисницима Виса картица приликом плаћања горива уз помоћ Drive.Go мобилне апликације, без обзира на количину купљених деривата.

У току 2020. године, НИС је својим потрошачима у Србији омогућио брз и ефикасан процес плаћања горива на бензинским станицама без одласка на касу, путем иновативне мобилне апликације Drive.Go. Пратећи трендове у развоју савремене технологије, НИС је увођењем ове услуге омогућио брзо и једноставно плаћање горива на бензинским станицама компаније, истовремено водећи бригу о заштити и очувању здравља потрошача, што је од посебног значаја у новонасталим околностима. Додатно, управо захваљујући сарадњи компанија НИС и Visa, сви потрошачи ће до краја фебруара моћи да остваре и додатне уштеде уколико се одлуче за плаћање уз помоћ Drive.Go мобилне аплиације и своје Visa картице.

Мобилна апликација Drive.Go веома је једноставна за коришћење. За почетак потребно је преузети бесплатну Drive.Go апликацију са Google Play-a, Apple Store-a и Хyawei App Galery-је, регистровати свој кориснички налог и унети банковну картицу којом ће се вршити плаћање. Пре самог точења горива неопходно је да потрошач покрене Дриве.Го апликацију и скенира QР код који се налази на точионом месту, а након точења потребне количине горива процес куповине завршава се кликом на дугме „плати“.

Купујте уз помоћ Drive.Go апликације и уштедите време и новац уз компаније НИС и Visa!

Извор: Новости.рс