Нова напредњачка корупционашка афера, сада у Костолцу!

Како дописник наше редакције из Пожаревца сазнаје нова афера лансирана је у Костолцу а тема је намештен тендер у режији напредњака.

Наиме,  костолачки радикали данас су алармирали јавност саопштењем “да је напредњачка власт у Костолцу уклањање надвожњака на улазу у Костолац поверила фирми „Иметак” ДОО из Смедерева, која је регистрована за трговину на велико иако је понуда за два милиона скупља од понуде конкурентске фирме. Реч је о послу чија је вредност близу 12 милиона динара”.

Такође, српски радикали су затражили да  представници режима објасне грађанима да ли поменута фирма располаже опремом која је потребна за уклањање надвожњака тежине преко хиљаду тона, односно да ли је фирма приложила сву релевантну документацију о поседовању потребне опреме?

Да је много недоумица говори и следеће питање које су костолачки радикали поставили напредњачком режиму:

“Каква је судбина снашла челичне цеви које је општинска власт набавила за водоизвориште у селу Петка. Како је општепознато да су цеви транспортоване у Смедерево, питамо општинску власт да ли постоји било каква веза између нестанка цеви и фирме којој је поверен посао уклањања надвожњака на улазу у Костолац”.

На крају свог саопштења костолачки радикали су уверења да ће релевантни представници власти дати одговоре на ова питања јер је реч о питањима од општег интереса.