НВО лоби, ботови и мрежни тероризам

На почетку беше лаж

Информациони простор Србије већ деценијама опседају снаге које користе лажи и унапред смишљену агенду како би лажним вестима преобликовале свест Срба. Народ их зове „НВО ботови“. „НВО ботови“ су борбене јединце окупатора, лобисти разних страних корпорација и организација који као вукови у јагњећој кожи глуме борце за људска права. Никада нису успели да нас војно победе, зато нам лажима нападају свест.

НВО лобисти су јахачи апокалипсе новог светског поретка. Интересантна појава, да их нико није изабрао на изборима, али они ипак покушавају да одређују шта је добро, а шта лоше у друштву.

Агенције са десетинама хиљада лажних профила раде на „преобликовању српске свести“ тако што лајкују и шире вести, тако измишљотину учине „виралном“.

У задње време НВО ботови прелазе на ћирилицу и карикирано „Србују“ но, како не познају Србе и специфичности Срба и како не схватају да су наше традиционалне вредности наш идентитет – веома су уочљиви.

Ништа није случајно

Сатанизација Срба је уносан бизнис и озбиљан пројекат

Када неко на у медијима и на друштвеним мрежама негира постојање „жуте куће“, Јадовно, Градишку, када игнорише доказане истине о највећим стратиштима Срба и игнорише нападе на Србе у региону – а за то добија новац пропорционално самом утицају на јавност – то је један уносан бизнис и озбиљан вишедеценијски пројекат.

Познати су вам млаки коментари „бораца за људска права” (важе се права свих осим Срба), за нападе на Србе и одузимање људских права Србима, и у региону, али у и самој Србији. За њих су Срби криви за све негативно што трпе деценијама. Ради се о малициозној замени теза. Према доступним информацијама, појединци од утицаја – новинари, уметници, интелектуалци, активисти“, борци за људска права“, су за ширење антисрпских идеја НВО инкасирали, веровали или не, око 10 милиона долара за само неколико година.

Врло је занимљива чињеница да их финансирају и неке државне институције, министарства, као и да огроман новац добијају и из буџета Републике Србије, за отворено антисрпско деловање.

Лобисти који се крију иза НВО организација су повезани са страним обавештајним службама. Све је то део рада страних обавештајних служби које су, у бити, продужене руке великих корпорација свугде у свету. Хрвати, потурице и Албанци као и њихови лобисти али и агенције у Србији и ван као и изнајмљене душе неких Срба ту пропаганду врше од девдесетих година.

Лобистичке агенције које се крију иза „независних медија“ попут Данаса, Н1, БИРН-а, Дојче Веле и сличних због српске заставе називају децу разним погредним именима, као да није нормално волети своју државу и државне симболе. Повезивање љубави ка рођеној земљи и фашизма је редовна појава НВО лобиста. Исмевање родољуба, приказивање родољуба, ратних ветерана и ратних и војних инвалида као ратних профитера је пласирано са циљем да се народу згади љубав ка роду и ближњем своме.

Интересантна је чињеница је да су вође антисрпских НВО агенција за лобирање деца комуниста и учесника демонстрација 1968. Вероватно још тада врбовани од запада за непријатељску делатност.

НВО ботови непријатељских организација редовно баштине комунизам због доказаног антисрпског наратива, због доказане мржње и фалсификовања српске историје и културе. Користе комунизам као проверено средство уништавања Срба, јер иза сваког буђења комунизма стоји жеља за уништавањем Срба.

НВО антисрпски ботови ангажују се често и међу богатим наследницима комунистичких вођа. Редовно оних који су од 1845. до 1980. побили велики број Срба. Они који су задојени мржњом ка Србима док су одрастали у становима и кућама Срба чије власнике су њихови дедови стрељали и затрпали испод неко стадиона. Они шире мржњу из салонских станова од 200 квадрата у центру Београда које су њихови дедови отели од домаћина, од оних које су побили или послали на Голи оток у радни логор, они тако настављају породични традицију профиторања на мржњи према Србима. Удружени са хрватским и албанским лобистима изамљени Срби шире лажи о нашој нацији.

Тако смо од народа који је после Јевреја страдао највише у прошлом веку, дошли до тога да смо представљени као џелати, а наше убице као жртве. Ништа није случајно.

Ширење мржње према Србима који су побегли од смрти из Босне, Хрватске или са Косова и Метохије ради се како би преко најјаднијих људских особина дехуманизовали те жртве у вашим очима, како бисте лакше прихватили њихово убијање и протеривање.

Сада је на друштвеним мрежама актуелно ширење мржње према Косовцима (Косовари – албански погрдан назив за Србе са Косова и Метохије), а циљ је да сва њихова страдања заборавите, да се концентришете на то што неко од њих има бољи ауто и да кад буду поново клани од Арнаута, када опет буду паљене српске богомоље – ви будете анестезирани, хладни.

Антисрпска шизофренија

Кампања „Срби зли агресори и треба их убијати“ је подтекст сваке писане или изговорене речи. НВО лобисти непријатељских земаља имају интерес да преобликују Србе користећи методе дехуманизације. Исте пропаганде методе које су Немци пред други светски рат користили како би припремили свој народ да лакше прихвати убијање 30 милиона Јевреја. Исте ове методе су коришћене и пред бомбардовање Србије ’99. Ми од почетка цепања Југославије губимо пропагандне ратове.

НВО ботови се препознају по лажним вестима које редовно смишљају где се Срби дехуманизују кроз измишљене догађај из свакодневног живота где су Срби представљени као расисти, нацисти, глупи, примитивни , као и лажне „исповести“, препознају се и према дељењу таквих вести и подржавању таквих изјава без обзира колико наивно то изгледало. Кроз искривљене вести гурају лажне информације, а добре ствари покушавају да представе као изузетак.

Једна од познатих кампања НВО је кампања Хрватских ботова. Познато је да Хрватска крије нацистичку прошлост, да никада нису урадили попис жртава у Јасеновцу, Јадовну, Градишки. Али зато њихови ботови покушавају да нацизам пребаце у Србију. У другом светском рату део Србије је био окупиран од Немаца, Италијана и НДХ. Тако ћете уместо нацистичких усташких логора чути од лобиста да су „српски“ „београдски“ и сл. Поквареност овог народа који је обучавао Албанце како да убијају Србе никада не престаје.

Неки од циљева су им:

• Приказивање Срба као нациста, како би млади заборавили праве историјске нацисте из комшилука
• Уништавање нације као симбола сваког појединца
• Инвазија на вредности: кукавичлук је храброст, способне треба заменити неспособнима, вредне заменити лењима, образоване заменити необразованима, карактерне заменити људима без образа, Србе заменити мигрантима
• Величање и прављење хероја од девијантних појединаца
• Рат полова, распиривање мушко – женске мржње како би што мање људи улазило у бракове
• Слављење абортуса – убиства фетуса или детета као у сатанистичким ритуалима

Када јалове феминистичко-нацистичке бабе крену кампању „Нећу да рађам за државу“ то заправо значи да треба да нестанемо и направимо места за мигранте. Све је то део неког договора на вишем нивоу, а они су само оперативци на терену који за ситан новац продају душу правом ђаволу који је жив и храни се стварањем новог светског поретка.

Редовне “false flag” операције

НВО добијају квоте људи које морају да а доведе на наступе уметника који подржавају њихову агенду. Зато не чуди што поједини уметници да би изашли из мишије рупе јавно иступају србофобним изјавама.

Уместо сучељавања мишљења са особама које другачије верују, због своји слабих менталних капацитета, те недостатка ауторитета и интегритета који их интелектуално деконструишу – НВО лобисти сатанизују преко медија и друштвених мрежа.

Нападају сваког интелектуалца који каже нешто што не одговара њиховим налогодавцима. Пример је напад на лекаре који су потврдили епидемију рака због бомбардовања 1999. године, као и константни напади на Арно Гујона – хуманитарца који доноси храну српској деци. Замислите колики морају да буду монструми да дискредитују особу која доноси храну деци у енклавама. Колико их Албанци плаћају када су толики монструми да искреног пријатеља српског народа нападају називајући га фашистом?

Нападају чак и утицајне јавне личности које не желе да шире њихову пропаганду, као нпр. младог Јутјубер акоји није желео да шири пропаганду Дојче Веле.

Како се бирају НВО ботови међу посрнулим Србима

НВО ботови се својим будућим газдама препоручују србофобним текстовима, изјавама, перформансима како би загризли део финансијског колача. Најтужније је што људе хомосексуалне оријентације, који већ имају довољно својих проблема, искоришћавају у ширењу србофобије али и навлачењу мржње на све припаднике ЛГБТ.

Ћирилилицу не користе зато што је мрзе. Користе погрдне Хрватске фразе у којима за људе који пишу ћирилицом користе термине „ћириличари“ или “гибаничари“.

Психопате ће бранити психопате – аболирање педофила је први корак до легализације педофилије

Овога смо све свеснији у данашње време. Кад год неко тражи веће казне за педофиле бива нападнут од стране стотине ботова. Лобисти пишу законе по којима ће овај и слични девијантни облици понашања и најстрашнији злочини над појединцем бити аболирани пред судом.

Социолошка истраживања у САД најчешће показују да су чак 94% масовних убица особе које су изгубиле осећај припадности, често су атеисти, сатанисти, особе из разбијених породица.

Циљ је узгајати нову генерацију анационалних људи у целом свету који ће бити отуђени од своје снаге – идентитета, да изгубе баланс и традиционалне вредности, а болесни запад гледају као „зеницу ока свога“.

НВО бирају људе који имају одређене менталне поремећаје или већ гаје патолошку мржњу према Србима. Гајим оправдане сумње да НВО скаути имају увид у списак људи са менталним поремећајима и слабијим менталним капацитетом пошто је препознатљив шаблон по ком бирају своје војнике.

Јасно вам је да само особе са менталним поремећајима могу да се боре против максимале казне за педофиле, тако страсно као да се боре за живот.

Редовно су то особе које су одрастале без ауторитета, јаке фигуре оца у кући, изразито материјалистички васпитане, без духа, без морала. Обичне моралне проститутке које образ продају за мало пара. У НДХ вероватно би били чувари дечијих логора.

КОНТРОЛА ШТЕТЕ: Двоструки стандарди НВО добро су познати

На Косову и Метохији не може да се догоди никакав приказ српске културе, зато у сред Београд имамо Мирдиту коју случајни Срби бране животом. НВО активисти који глуме борце за људска права ни на који начин не протестују због угрожавања права Срба на Косову и Метохији, као због права Албанаца да шире великоалбанску пропаганду и сепаратизам у престоници Србије, што је уједно и кршење Устава Републике Србије.

Када се у матичној земљи НВО догоди напад на Србе само зато што су Срби, лобисти то ублажавају фразама попут: „Јао сви то раде“, „Свугде има будала“.

Њихов начин лобирања је препознатљив по понављању мантри, код њих нећете наћи ток мисли који је произвело одређено критичко размишљење, они немају аргументе којима подупиру своје идеје – они имају мантру коју понављајте до изнемоглости, као покварени роботи.

Главна сврха НВО који се крију иза људских права је и заштита великих корпорација. Чик покушајте да поделите вашу сумњу да ГМО није здрава, да вакцине нису једини савршени лек без нус појава, да су зрачења из мобилних станица штетна по здравље (за шта постоје релевантне студије), али је зато осиромашени уранијум одличан за зубе. Било шта што угрожава новац великих корпорација биће нападнуто.

НВО бирају углавном филозофе или правнике. НВО правници су познати по томе да кад их год демантујете аргументима – прете вам тужбом у намери да вас ућуткају као што су комунисти се обрачунавали са људима који другачије мисле.

НВО немају идеологију, зато се служе сваком лажи која може да им помогне. Свима је јасна њихова злоупотреба особа хомосексуалне оријентације за стварање сукоба. Либерални хомосексуалци су често злоупотребљавани за туђе интересе.

Највећи проблеми су калемљење фашизма на традиционалне вредности српског народа, деградација морала и поноса због припадности сропском народу, а уништавање породице као основне ћелије друштва које је чувер српске традиције и културе је коначан циљ, што је подмукла игра комуниста, који немају основ за постојање без противтеже у новцу.

Србофобне НВО су само још једна оперативна јединица непријатеља. Свако овакво дејство овако треба препознати и осудити!

Ширимо истину о мрежном лобистичком рату против Срба. Лажне вести, лажне исповести, дефетизам, сатанизација српских хероја, учестали напади на СПЦ – све је њихово.

Аутор: Јелена Марковић
Извор: Српска Ствар Инфо