ОГЛАСИО СЕ ЛЕКАР РАКИЋ КОЈИ ЈЕ НАВОДНО ПОБЕГАО СА ИНФЕКТИВНЕ: Ово је истина о његовом одласку!

Како су пренели медији, око 20 часова један од лекара са Инфективне је приметио да Ракића нема у кревету

Угледни београдски неурохирург и начелник једног од одељења Клинике за неурохирургију Клиничког центра Србије, Миодраг Ракић, који је позитиван на корона вирус, наводно је самовољно напустио Клинику за инфективне и тропске болести, где је био на лечењу, пренели су поједини београдски медији.

Како су пренели медији, око 20 часова један од лекара са Инфективне је приметио да Ракића нема у кревету. Тај лекар је затражио од медицинског особља да провери где је Ракић, међутим, како га нико није пронашао на целом одељењу, о свему је обавештена полиција. Пошто је пријављен нестанак пацијента, наводно је расписана потрага која је потрајала целу ноћ.

Професор Ракић је пронађен наводно тек ујутру испред свог дома, а он је наводно објаснио да је у договору са својим лекаром решио да буде смештен у КБЦ Драгиша МИшовић.

Како је рекао доктор Ракић о својем мишљењу и намерама прво је обавестио све релевантне.

– Ја нигде не бежим. О својем мишљењу и намерама прво сам обавестио све релевантне, што у директном разговору, што телефонски. А на онакве бљувотине, у овом моменту, не бих одговарао – рекао је Ракић мислећи на наводе да је побегао са Инфективне клинике.

– Тренутно сам у фази лечења и потпуно добро се осећам – рекао је доктор.

Извор: Еспресо.рс