ОВО ЈЕ БОЈАН (31) КОЈИ ЈЕ ЈУТРОС ПОГИНУО У ЗЕМУНУ: Тек је почео смену, сео у бус, УБИО ГА ЈЕ БАХАТИ ВОЗАЧ (ФОТО)

Колеге возачи се опраштају од младог Бојана, наводећи да је велика туга то што се догодило.

У стравичном судару два аутобуса и једног аутомобила, који се догодио око 4 сата у Земуну, погинуо је возач аутобуса Бојан Пераћ (31), објављено је на Фејсбук страници то Возачи трамваја и остало ГСП особље.

На основу првих информација са лица места, све указује на то да је саобраћајну незгоду у којој су учествовали аутобус ГСП, аутобус приватног превозника и аутомобил, изазвао “бахати” возач аутомобила и да возачи аутобуса нису криви, наводи се у саопштењу.

Бојан је иначе по занимању био пекар, а од 2018. године је радио као возач аутобуса.

Секретар за јавни превоз је у име града изјавио саучешће поводом саобраћајне незгоде на раскрсници улица Цара Душана и Тршћанске.

“Ништа не може да врати младог човека који је изгубио живот и то представља ненадокнадив губитак за породицу. Дубоко саосећамо с породицом погинулог возача и са ГСП ‘Београд’, наведено је у саопштењу из Секретаријата за јавни превоз.

Истиче се и да ГСП “Београд” има подршку Града Београда у унапређењу услова и безбедности у раду, посебно возача.

Додаје се да ће Град наставити обнову возног парка ГСП-а, како би грађани имали све бољи и квалитетнији превоз, а возачи боље и безбедније услове рада, с обзиром да нова возила подразумевају већу поузданост и сигурност у сваком погледу.

Секретаријат за јавни превоз изразио је наду да ће се повређени путници у јутрошњој саобраћајној незгоди брзо опоравити.