ОВО НЕМА НИГДЕ: Пекара у Панчеву због короне увела БУРЕКОМАТ, ево како изгледа ФОТО

Власници пекаре у Панчеву након проглашења вандредног стања, маштовито су се досетили и “отворили” шалтер за куповину бурека уз минималан контакт са муштеријама или како су га многи назвали – бурекомат!

– Ми смо позвали мајстора и направили шалтер, на једном месту се даје новац и враћа кусур, а испод њега постоји део где се доставља храна. То смо урадили јер је већина наших сталних муштерија навикла да када уђе у пекару остане и седне да поједе свој оброк. Међутим тренутно због ове ситуације сада то није могуће. Морали смо да урадимо нешто да сачувамо наше раднике, као и муштерије – испричала је власница пекаре, Светлана Радаковић.

 

Како каже, људи су чудно реаговали, већина њих је покушавала да уђе у објекат, који је сада закључан и једино се храна може добити кроз новоотворени шалтер.

– Људи тешко прихватају промене и то да више не могу да се седе унутар објекта. Међутим сада када су се навикли долазе само позитивни коментари. Некима је смешно што смо написали “бурек” и “новац” и обележили стрелицама, али то смо урадили само да би људима било лакше да се снађу – додала је власница пекаре.

Извор: Курир.рс/Блиц