ПОЧЕЛЕ ПОДЕЛЕ У СНС! Ђука објавио па обрисао БРУТАЛАН напад на Кризни штаб!

Владимир Ђукановић, један од оснивача и високих функционера Српске напредне странке, човек који важи за једног од најближих пријатеља Александра Вучића, јуче је изненадио јавност када је на свом званичном Фејсбук профилу жестоко напао Кризни штаб, који је донео одлуку и обавестио јавност да се уводи мера обавезног ношења маски и на отвореном простору. Када је накнадно саопштено да мера ношења маски на отвореном није обавезна већ спада у домен препорука, Ђукановић је поруку обрисао.


Суочен са бесом грађана, али очигледно и сопствених сарадника који ову одлуку нису дочекали са одобравањем, Вучић је дао налог Влади Србије да после само неколико сати поништи одлуку Кризног штаба, тако да је ношење маски на отвореном било обавезно само у петак преподне. Иако су сви медији пренели изјаву Дарије Кисић Тепавчевић о обавези ношења маски на отвореном, режимски медији су се од поподнева понашали као да таква одлука није ни донета.

Кризни штаб је по ко зна који пут понижен од стране Александра Вучића који никада, ни на отвореном, ни на затвореном не носи заштитне маске, нити је био у самоизолацији када је био у непосредном контакту са зараженима.

Вучић је отишао толико далеко да је Дарију Кисић Тепавчевић натерао да поподне обавести јавност о новој, потпуно супротној одлуци и тиме саму себе поспе пепелом и изазове подсмех јавности.

Да би покушали да сакрију оно сто се сакрити не може, Владимир Ђукановић је био приморан да избрише своју изјаву, у којој је оштро критиковао Кризни штаб Александра Вучића. Какве га последице оцекују зато што је написао оно што мисли, остаје да видимо.