Зоран Лутовац обишао Обреновац

Демократска странка је богатија за 22 члана у Обреновцу и то су одличне вести. Заједно ћемо реформисати странку и вратити поверење грађана тако што ћемо променити приступ политици.

Председник демократа је два сата разговарао са члановима, одговарао на питања о странци и политичкој ситуацији у Србији.

“Демократска странка је већа од сваког њеног функционера појединачно. Ако је некоме на првом месту амбиција, нека онда иду у друге странке. Општи интерес мора бити на првом месту, на другом месту странка, а тек на трећем месту лични интерес. Прекинућемо са праксом да се политика води у кругу двојке. Демократска странка има фантастичне људе широм Србије који су у сенци оних који су ту да би били посланици или чланови међународних организација, и наша реформа усмерена је управо ка томе да добри људи као Обреновчани коначно дођу до изражаја,” закључио је Зоран Лутовац.

Посебну пажњу привукао је Владимир Томанић, који се у учланио у Демократску странку пре само неколико дана, на свој 18. рођендан. Као поклон, добио је од председника мајицу са натписом “Слобода или ништа”.

Извор: Информативна служба Демократске странке