РАДИКАЛИ ГРМЕ ДОК СВИ ЋУТЕ: Мигранти и “Корона” вирус у Србији

И док сви ћуте и не спомињу мигранте и њихово деловање у Србији, Радикали на конференцији која је одржана још 12. марта причају да су последице овог налета непроверених странаца буквално опасан по интересе грађана Србије и њихове безбедности. 

Сматрамо да у светлу најновијих догађања, због ширења корона вируса, пре свега, треба забранити прилив миграната у нашу земљу, зато што није могуће контролисати њихово кретање, није могуће утврдити колико их заиста има, будући да они прелазе нашу границу на незаконит начин. Дакле, потребна је хитна реакција државе Србије да се апсолутно забрани, односно прекине са пријемом миграната у Србију, додао је Александар Шешељ.

Због многих теорија о мигрантима треба јасно изаћи пред народ сматра Шешељ.

Ми сматрамо, код овог питања које је присутно у Србији већ дуги низ година, упоследње време се кренуло, заиста, са једном веома распрострањеном атмосфером страха у Србији међу грађанима Србије, због информација које су или тачне или нетачне, али чињеница је да се у Србији дешавају кривична дела која су повезана самигрантима, која пролазе некажњено, чињеница је да се много спекулише о броју миграната у Србији, а да, заиста, због ових мера, које је Влада Републике Србијепредузела због ширења корона вируса, заиста није могуће обратити толико пажњена ситуацију са мигрантима и није их могуће пратити.

Извор: Српска ствар