РАДИКАЛИ УКИДАЈУ ИЗВРШИТЕЉЕ? Александар Шешељ није бирао речи (ВИДЕО)

Александар Шешељ, заменик председника Српске радикалне странке и посланик у Скупштини Србије, гостујући на чачанској локалној телевизији “Лав плус”, најавио је низ промена које радикали спремају у наредном периоду.

Српска радикална стрнка је поднела преко 100.000 потписа за укидање Јавних извршитеља, јако је битно нагласити да је цела акција трајала око два месеца, што говори колико је ово велики проблем у народу.

“Са друге стране постоји велика подршка државе Србије “јавним извршитељима”, који сада у пракси, свуда иду са полицијом, не презају ни од чега. У стању су да самохране родитеље, пензионере, војне инвалиде, видели смо да је све то могуће у њиховој пракси да избацују на улицу уз подршку полиције”, додао је Александар Шешељ.

Српска радикална странка има решење за овај велики проблем и неће одустати док не победи.

“Једна од тих тема, на којима ми инсистирамо је да се то укине, а оно што предвиђа наш предлог закона јесте да нико не сме да остане без крова над главом, дакле без свог стамбеног простора и да се гарантује свакоме по члану породице минимум 12м2 у које не сме да се дира из којег не сме да се нешто наплати”, рекао је Шешељ.

Анекта која кружи интернетом долази са официјалне странице СРС-а.

Извор: српскаствар.инфо