РАДУЛОВИЋ ОТКРИО ЖАЛОСНУ ИСТИНУ О ИЗБОРИМА: Кад ти власт прикупи потписе, мораш да им даш своје…

Председник Доста је било Саша Радуловић тврди да је та странка покрила само четвртину бирачких места са контролорима, али да је то било довољно да се пољуља изборни процес. Он је оптужио друге листе које су ишле на изборе да су трговале својим контролорима.

– ДЈБ је на овим изборима имао контролоре на четвртини бирачких места. То је било довољно до им пољуљамо цео процес фалсификовања записника. Нико други није имао контролоре, јер кад ти власт прикупи потписе, мораш да им даш своје контролоре или их повучеш. И да онда ћутиш – открио је Радуловић.

Он каже да је приликом фалсификовања записника власт водила рачуна да статистички буду у реду.

– Не може нека листа на блиским бирачким места да има драстично различите резултате. Због тога им је контрола ДЈБ на четвртини бирачких места била велики проблем, па су дуго “паковали” – каже он и додаје:

– Као што видимо, због наших контролора, паковање записника траје толико дуго да је РИК пропустио преклузиван рок од 96 сати да објави резултате и тиме избори нису успели. Морају нови. Наравно ако важе закони и Устав. А можда искористе корону као изговор – објаснио је он.

Извор: Правда