САДА ВЕЋ ЗВАНИЧНО! Уведена прва контрамера Црној Гори

Авионима црногорског авио-превозника Монтенегро ерлајнса биће ускраћена дозвола за слетање на београдски аеродором “Никола Тесла”.

Потврђено је Тањугу у Директорату цивилног ваздухопловства.

СНС СПОТ СРБИЈА БЕЗ КОСМЕТА: Шешељ – То је СКАНДАЛОЗНО

Влада у Подгорици у понедељак је саопштила да је одлучила да од 1. јуна отвори границе са низом земаља, али су оне остале затворене за Србију и Републику Српску.

Монтенегро ерлајнс је јуче најавио да се спрема за обнављање комерцијалних летова, а да ће први летови бити ка Београду.

Доректорат цивилног ваздухопловства је, међутим, одлучио да ускрати дозволе црногорском авиопревознику, а у образложењу одлуке, како наводи лист Блиц, који је први незванично и објавио вест о забрани слетања за Монтенегро ерлајнс, наведено је да је одлуком владе у Подгорици нарушен принцип реципроцитета у кретању путника измеду две државе.

ВУЧИЋЕВА СТРАТЕГИЈА КОЈА ЈЕ РАЗБЕСНЕЛА СРБИЈУ: Подела Косова је једина опција?

То, како се наводи, непосредно утице на реципроцитет у обављању редовног авио-превоза из цлана 13. став 1. Правилника о издавању одобрења страном авио – превознику за обављање медународном јавног авио-превоза са Републиком Србијом, и то на штету авио- превозника регистрованих у Србији.

ДАРКО МЛАДИЋ: Медицинска служба Трибунала први пут прихватила чињеницу да се генералу погоршало здравствено стање!

Извор: Танјуг