Шапић: Замолио сам омладину да пишу коментаре, можемо да их зовемо ботови..

Лидер СПАС-а Александар Шапић, гостујући на Новој С, где је говорио о одлуци да та странка изађе на изборе, рекао је да је замолио “омладину” у својој организацији да пише коментаре, “како то сви раде”, али се пожалио да на сајту Н1 ниједан такав коментар није одобрен, што га је, каже, забезекнуло.

Упитан колико је на друштвеним мрежама критикован због одлуке о изласку на изборе, он је, осврћући се на коментарисање, рекао да је ангажовао омладину да пишу коментаре на сајту Н1, али да ниједан такав коментар није одобрен.

“На друштвеним мрежама, баш на Н1 сам остао забезекнут, пошто сам имао неку омладину па сам их замолио да мало прокоментаришу… Знате пишу сви те коментаре, рекох хајде мало и ми да пишемо коментаре”, искрен је био Шапић.

Он је навео и да ти коментари ипак нису објављени. “Неће да објаве ниједан наш коментар који је написан у корист моју, то је јако занимљиво, нисам то очекивао”, казао је.

На питање новинарке да ли то значи да “има ботове”, Шапић је одговорио: “Не, омладину… Па ботови, можемо да их зовемо ботови… Али сам их замолио, рекох – ‘ајд да видимо баш да ли се ти коментари пуштају”, казао је лидер СПАС-а оно што ниједан политичар у Србији до сада није јавно изнео.

Не могу да кажем онда да су ти коментари релевантни, кад видим да неке пуштају, а неке не пуштају, рекао је Шапић.

Данас