СЕРГЕЈ  ВРЕЂА ЗАРАЖЕНЕ ОД КОРОНА ВИРУСА: Трифуновић тврди да епидемија не постоји?!

Лидер Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић наставио је да дивља на друштвеним мрежама вређајући заражене коронавирусом и збијајући шале на рачун епидемије, од које људи умиру, а за коју тврди да је непостојећа!

Трифуновић је у расправи са пратиоцима на друштвеној мрежи Твитер изнео свој став да коронавирус не постоји, те својим понашањем увредио породице оних које су изгубиле живот од ковида-19. – Коју, лутко, епидемију, нема епидемије, то је најсмешнији вирус у историји човечанства – навео је, између осталог, он, те објавио и монтирану фотографију на којој се види председник Србије како се путем телевизије обраћа празним креветима намењеним за оболеле на Београдском сајму.

Подсетимо, Трифуновић данима показује да се не саосећа са својим народом у најтежим тренуцима, уз поруке попут „нема потребе ни за каквом изолацијом, најсмешнији вирус икада, који постоји само на Фејсбуку“, „поклањам картицу за годишњи улаз на Београдски сајам“, „управо сам колима прегазио корону“… Лидер ПСГ јуче није одговарао на наше позиве.

Извор: Курир.рс