ШЕШЕЉ У ДИРЕКТНОМ УКЉУЧЕЊУ: Могуће да је све ово вештачки изазвано!

У Јутарњем програму на Тв Хепи Миломир Марић јутрос је рекао да би пуцао из митраљеза на корону, на шта се надовезао Војислав Шешељ, који се директно укључио у програм.

Војислав Шешељ се oдмах осврнуо на ситуацију у Србији са коронавирусом:

Сваки нормалан човек се боји, мени је лакше што корона погађа старије него млађе, али и ти старији људи су потребни друштву. Волео бих да се направи истраживање колико њих је подлегло корони, који су се вакцинисали против грипа, видели смо како је корона узела маха у западним земљама где се људи годинама не бесежирају.

Он је навео и да је могуће да је корона вештачки вирус:

Могуће да је све вештачки изазвано, да су то центри моћи у Америци испланирали да се смањи број светске популације, све су то неке претпоставке… Овде је могуће да неко стално врши пласирање нових вируса, а да је циљ да се смањи човечанство, о чему је написан већи број књига.

– Ја сам за то да се ванредно стање што пре укине, да се инсистира да људи носе маске. Против сам држања јавних скупова, за то сам да се избори одрже пре половине јуна месеца. Без јавних скупова ризик од ширења вируса је много мањи – навео је Шешељ.

Извор: Ало