ШЕШЕЉ У СКУПШТИНИ РАСКРИНКАО ЗАПАД: Западна Европа је пустила да корона побије људе!

Лидер радикала Војислав Шешељ изјавио је у Скупштини да је Западна Европа намерно пустила корону која је убила старију популацију и то зарад ослобођења пензијских фондова.

Зашто је Србија водила борбу за спас старије и насјтаре популације? Зато што ми духом не припадамо Европској унији и нисмо спремни једним потезом да жртвујемо најстарије и да кажемо они су свакако отписани и ослободимо фондове пензијског осигурања, буџетске ставке итд. То су на западу урадили, једна Шведска а има 80.000.000 становника, а 2.600 је умрло од короне, све преко 80 година. У Италији неколико десетина хиљада жртава, Француска такође. У Итаљи просек је 80 година. У Србији је та ставка далеко нижа, била би још боља да није било неодговорности у старачким домовима, да су на време превентивне мере спровдене”, истакао је Шешељ.

Он је додао да имамо разлога за релативно задовољство, мање несрећа, убистава, у укупној бројци нисмо на губитку, него на добитку.

“Наравно, свака је смрт трагична, онај који умре њему више ништа, али родбина страда. Да је код нас примењен систем као у Западној Европи да корона уђе и да се створи колективни имунитет, било би мртвих као у Шведској”, додао је лидер радикала.

Шешеље је додао да ми припадамо једног популацији која поштује старије и није спремна да њихове животе жртвује да би лепше и боље живела.

“Зато смо и примењивали мере као у Кини и тамо је на делу цивилизација која поштује старије, као и Русија”, закључио је Шешељ.

После месец и по дана од како је уведено ванредно стање у Србији, посланици су се вратили у Скупштину, а на седници ће бити потврђено ванредно стање и на којој ће се расправљати о мерама владе уз супотпис председника Републике.

Извор: Информер.