ШЕШЕЉ УДАРИО ПО МАФИЈИ: Главни мафијаш је ЗВОНКО ВЕСЕЛИНОВИЋ

Војислав Шешељ лидер СРС-а, гостовао је на Хепи телевизији у јутарњем програму код Миломира Марића.

Неочекиван почетак емисије повео је управо др Војислав Шешељ који је за разлику од Александра Вучића који је најавио борбу против криминала, просто речено стао “змији на главу”.

Инфектолог из Зајечара вратио Вучићу одликовање

Најавио је Шешељ да пише књигу “Мафијашки харамбаша Звонко Веселиновић”, познати криминалац који на Космету прави велики хаос, застрашивајући Србе, а и мала деца знају чиме се све овај човек бави. Дотакао се лидер Радикала и режима који је у ствари све ово и омогућио Веселиновићу.

ЖЕСТОКО ОПЛЕО ПО ИЗВРШИТЕЉИМА! Мирјана прва си на ЛИСТИ (ФОТО)

Ја сам дошао данас у вашу емисију да најавим да настављам енергичну борбу против киримнала и корупције, против мафије и да спремам нову књигу. Наслов те нове књиге биће „Мафијашки харамбаша Звонко Веселиновић”, јер не може се сатрти мафија у Србији ако се не сатре онај њен најмоћнији део који је своје канџе дубоко зарио и у тело режима”, додао је Шешељ. 

Није лидер Радикала бирао речи када је у питању Веселиновић па је наставио у истом правцу.

“Види, Звонко Веселиновић је био обични стаклар у Косовској Митровици и био је уплетен у разне криминалне афере, има га и у оној Белој књизи из 2001. године, има га и у неком извештају БИА-е из 2011. године, где га оптужују да шверцује дрогу, хероин, оружје и тако даље. Он се истакао на барикадама кад су косовски Срби хтели да спрече постављање албанских цариника на ове административне прелазе и он се тад истакао, а у исто време он је сарађивао са врхушком из Приштине и тамо се ангажовао на изградњи оног аутопута који је вредео око милијарду евра и он је тамо добро зарадио”, додао је Шешељ. 

Војислав Шешељ је наставио да раскринкава све поменувши и Небојшу Стефановића али и Златибора Лончара.

“Јер у новинама имаш једну по једну ствар, знаш, негде га закаче због овога, негде због онога и тако даље. Ево сад овај шеф полиције у Новом Саду који се зове Слободан Малешић, Небојша Стефановић га је мало пре своје смене промовисао у генерала, унапредио у чин генерала, он уз помоћ свог кума Звонка Веселиновића стекао вилу на Дедињу, како, је ли то могу од своје полицијске плате, па макар генералске? Није могао. И сад тај Звонко Веселиновић у спрези је и са министром здравља, Златибором Лончаром”, додао је лидер Радикала.

Погледајте целу емисију, нећете се покајати.

Извор: Српска ствар