Сарапа к`о опарен: “Искључите Шешеља”

Гостујући на ТВ Пинку, код Сарапе, лидер радикала је говорио о политичкој ситуацији у Црној Гори а у емисији се путем Скајпа укључивао Андрија Мандић, један од лидера Демократског Фронта.

Професор др. Војислав Шешељ је изразио наду да српски посланици у Парламенту Црне Горе нису поткупљиви али је исказао и бојазан због притисака који се врше на њих од стране црногорских усташа предвођених Милом Ђукановићем.

“По њиховом Уставу председник је дужан да други пут потпише Закон, није као у Србији. Уколико то Ђукановић не би учинио онда би свесно кршио Устав Црне Горе. Дакле, битно је да се сви посланици појаве и гласају поново за Закон о вероисповести”, истакао је председник Српске радикалне странке.

Он је, такође, баш као и Андрија Мандић напао Кривокапића због тога што представнике српског народа, српских политичких партија, није укључио у састав нове Владе јер би се они енергичније супротставили Ђукановићу, затим што није повукао одлуку о протеривању српског амбасадора, што није повукао признање независности тзв Косова и није повукао санкције Руској Федерацији.

И Мандић и Шешељ су се сложили да је Кривокапић заправо “кукавичје јаје” подметнуто српском народу у Црној Гори.

“Српски народ у Црној Гори је извојевао победу а Кривокапић се тако не понаша”, закључио је Мандић.

Када је Сарапа најавио да се ускоро ближи крај гостовању лидеру радикала, господин Шешељ је решио да са гледаоцима ТВ Пинк подели ексклузиву:

“Позната дама која је подводила девојке, познатија у нашој јавности као госпођа МАДАМ, била је љубавница Мила Ђукановића а пре тога повезана с “Земунским кланом”. У међувремену је врло ојачала па јој нико ништа није могао. Та “госпођа” има име и презиме и зове се Александра Шекуларац. Она се као љубавница Ђукановића бавила и обавештајним радом јер је у шаци држала и одређене српске политичаре који су користили њене услуге. Међу њима, најкрупнија зверка, је и један актуелни министар који  је с њом имао љубавну аферу а она га је користила као извор информација које би служиле Ђукановићу. Ради се о министру Златибору Лончару”, у даху је говорио др Шешељ када је на помен министра Лончара скочио као опарен Сарапа и кренуо да негодује.

У том тренутку га је Шешељ опоменуо да он неће планути као Никић, да је сталоженији, али да неће да дозволи да га Сарапа прекида:

“Ја за Лончара имам тачне податке. Уколико ми не дозволите да говорим онда ме више немојте звати”, закључио је лидер радикала.

На други помен министра Лончара искључена је бубица госпдину Шешељу а кадар је пребачен на новинара с терена.

Извор: Српска ствар