Шешељ упозорава: Корумпирани министри не смеју бити део нове владе

Председник Српске радикалне странке проф. др Војислав Шешељ упозорио је на данашњој конференцији председника Републике и владајућу странку да нова влада мора озбињније да се формира и да се не сме дозволити да неки од министара који су раније хватани у криминалу припадају новој влади.

– Ми српски радикали, иако смо најурени из Народне скупштине, нећемо мировати и ако се деси да неко од тих министара опет буде члан владе, ми ћемо ударити из све снаге по њима. Ми се једноставно нећемо помирити са лоповима који краду паре из буџета, који улазе у разне криминалне афере или који су се дочепали лажних факултетских диплома. Наравно, нећемо сада ниједно име да помињемо, иако штампа већ лицитира  именима појединих кандидата. Ми видимо да то још није све до краја рашчишћено, видимо да то што пише у новинама није баш нарочито поуздано, зато нећемо да лицитирамо, али зна се ко више не може бити министар и о томе мора и председник Републике да води рачуна и мандатар, ма ко био мандатар – рекао је Шешељ

Шешељ је истакао да ће Српска радикална странка бити критичка опозиција према грешкама власти а не према свом народу и држави.

Извор: Српска ствар