ШОК ОД ДАРКА МЛАДИЋА, УКЉУЧИО СЕ У ЈУТАРЊИ: Нико не зна шта су мом Ратку урадили на операцији, појавила се и корона

Од нас крију документа о његовом здравственом стању, нико не зна шта је њему тачно урађено, каже син генерала ВРС

Син Ратка Младића, Дарко Младић, укључио се јутрос уживо у јутарњи програм где је открио да је српски генерал у критичном стању.

– Чули смо се јуче. Прошле суботе је изненада оперисан. Срећан је што се жив пробудио. Забринути смо и због коронавируса, али зато што се од нас крију документа о његовом здравственом стању. Морам вам рећи да и даље нисмо добили отпусне листе, ни он то није добио, а прошла су четири дана од како је отпуштен из болнице. Нико не зна шта је њему тачно урађено.

Хашки суд потврдио је да је код једног затвореника откривен коронавирус, због чега влада велика забринутост за нашег генерала. Како је рекао његов син у јутарњем програму ТВ Хепи, он га је сам обавестио да је корона откривена у Хагу, и да му то нико није рекао пре тога.
Дарко је подсетио да генерал болује од низа тешких обољења, попут проблема са шећером, срцем, више прележаних можданих удара.

– Рекао нам је да останемо код куће и да се чувамо. Никада не прича о себи нити кука, стално морам да извлачим из њега како му је. И сада мисли пре на друге пре него на себе – рекао је.

Како је речено, адокати и правни тим не смеју да кажу све што знају, јер би то угрозило одбрану.

– Не смемо да кажемо све што знамо, али предузимамо бројне кораке – рекао је адвокат. Према речима Дарка, Ратко је тренутно тешко анемичан. Хемоглобин му је 6,2 што је вредност када се даје инфузија. Та анемија уништава органе, додао је он.

Извор: Курир.рс/Ало/ТВ Хепи